Welcome at Tsataki - ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ


Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2010

Απλά Συμβαίνουν

Ακολουθεί μια λίστα από μικρά καθημερινά πράγματα που συμβαίνουν σε όλους μας (σχεδόν), αλλά δεν τα λέμε:

- Κοιτάς το ρολόι σου αλλά μετά δεν ξέρεις τι ώρα είναι, οπότε ξανακοιτάς, αλλά πάλι δεν ξέρεις.

- Είναι Τετάρτη, αλλά για κάποιο λόγο όλη μέρα είσαι....
πεπεισμένος οτι είναι Πέμπτη. Και αυτό δε σου περνάει μέχρι να’ ρθεί όντως η Πέμπτη.

- Μπαίνεις σε ένα δωμάτιο και μετά στέκεσαι σαν μ...... επειδή δεν ξέρεις γιατί μπήκες.

- Μιλάς μόνος σου και κάποιος μπαίνει στο δωμάτιο, οπότε αρχίζεις να σιγοτραγουδάς για να τον πείσεις οτι τόση ώρα δεν μίλαγες στον εαυτό σου!

- Είσαι μες στο τρένο στο σταθμό και δίπλα είναι ένα άλλο τρένο και ένα απ’ τα δύο ξεκινάει και δε μπορείς να καταλάβεις ποιο.

- Ουρείς την ώρα που ξεπλένεσαι στη μπανιέρα.

- Λες σε κάποιον γνωστό σου οτι έχει έναν λεκέ στη μούρη, αλλά αυτός ποτέ δεν σκουπίζει το σημείο που του δείχνεις και σου σπάει τα νεύρα!

- Ανεβαίνεις τις σκάλες και νομίζεις οτι υπάρχει ακόμα ενα σκαλί αλλά δεν υπάρχει.

- Περπατάς με την κοπέλα σου αγκαλιά και όλη την ώρα κουτουλάνε οι ποποί σας, οπότε αναγκάζεσαι συνέχεια να ελέγχεις το βήμα σου.

- Θέλεις να πορδίσεις δημοσίως, νομίζοντας οτι δε θα ακουστεί, αλλά τελικά ακούγεται λίγο, οπότε αρχίζεις να σέρνεις καρέκλες στο πάτωμα ή να τρίβεις τα παπούτσια σου μεταξύ τους, για να νομίζουν ότι από εκεί προήλθε ο ήχος.

- Είσαι συνοδηγός σε αυτοκίνητο που τρέχει γρήγορα με ανοιχτά παράθυρα. Οπότε για να διασκεδάσεις, βγάζεις το χέρι σου έξω και μελετάς με αυτό όλους τους νόμους της αεροδυναμικής.

- Πίνεις κρύο νερό πολύ γρήγορα και σου παγώνει ο εγκέφαλος ακριβώς πάνω απ’ το μάτι, αλλά δε μπορείς να κάνεις τίποτα και απλά περιμένεις να τελειώσει ο πόνος, ο οποίος διαρκεί τρία δευτερόλεπτα αλλά σου φαίνονται δέκα ώρες.

Αναρτήθηκε από BbisbosS


Bookmark and Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου