Welcome at Tsataki - ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ


Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2010

στην Κύπρο δολοφόνησαν έξω από την οικία του τον καναλάρχη-επιχειρηματία Άντη Χατζηκωστή



Σοκ στην Κύπρο αφού πριν λίγη ώρα δολοφόνησαν έξω από την οικία του τον καναλάρχη-επιχειρηματία Άντη Χατζηκωστή. Ο επιχειρηματίας είχε σχέση με και με επιχειρηματικούς ομίλους στην Ελλάδα.
Τα νεότερα θα τα μάθουμε σε λίγο όμως ήδη στην Κύπρο το θέμα παίρνει διαστάσεις όπως και στην Ελλάδα.


Οι δράστες επέβαιναν σε μοτοσικλέτα

Εν ψυχρώ δολοφόνησαν άγνωστοι σήμερα το βράδυ στις 9 έξω από σπίτι του  τον γιο του επιχειρηματία – εκδότη Κωστή Χατζηκωστή, Άντη Χατζηκωστή, γεγονός που έχει σοκάρει την κοινωνία της Κύπρου.
Οι δράστες, οι οποίοι επέβαιναν  σε  μοτοσικλέτα, σκότωσαν με δύο πυροβολισμούς το θύμα την ώρα που πήγαθνε να μπεί σε αυτοκίνητο έξω απο το σπίτι του, ενώ ποικίλλα είναι τα ερωτηματικά, καθώς δεν υπάρχουν εμφανή κίνητρα για αυτή την απίστευτη δολοφονία.


Ο Κωστής Χατζηκωστής ελέγχει τον τηλεοπτικό σταθμό Σίγμα και τον ομώνυμο ραδιοφωνικό σταθμό, την εφημερίδα Σημερινή καθώς και πληθώρα άλλων περιοδικών και εντύπων.

Το προσωπικό του συγκροτήματος ΔΙΑ και ΣΙΓΜΑ, θρηνεί απόψε από την άνανδρη δολοφονία του Διευθύνοντα συμβούλου Αντη Χατζηκωστή.
Οι δολοφόνοι, δύο τον αριθμό, του έστησαν καρτέρι,  λίγο μετά τις 8 και 30 έξω από το σπίτι του και τον πυροβόλησαν από κοντινή απόσταση, μόλις στάθμευσε το αυτοκίνητο του, με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο.
Μέχρι στιγμής δεν έχουν γνωστεί λεπτομέριες. H περιοχή όπου διέμενε, κοντά στην αμερικανική πρεσβεία, έχει αποκλειστεί από ισχυρή αστυνομική δύναμη.
Ο Αντης Χατζηκωστής, ηλικίας 43 ετών, καταλείπει σύζυγο και δύο παιδιά. 



Bookmark and Share







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου