Welcome at Tsataki - ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ


Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2010

Καθηγητής μέσης εκπαίδευσης που διδάσκει σε λύκειο της Θεσσαλονίκης κατηγορείται για κατοχή και διακίνηση σκληρού υλικού παιδικής πορνογραφίας

Καθηγητής μέσης εκπαίδευσης που διδάσκει σε λύκειο της Θεσσαλονίκης συγκαταλέγεται μεταξύ των συνολικά δέκα κατηγορουμένων για διακίνηση φωτογραφιών και βίντεο με υλικό παιδικής πορνογραφίας.


 Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας συνελήφθη ακόμη ένας....
26χρονος, που έχει υποβληθεί σε μεταμόσχευση καρδιάς και φέρεται, σύμφωνα με τους αστυνομικούς που χειρίστηκαν την υπόθεση, να εισέπραττε από τον ΟΑΕΔ επίδομα αναπηρίας το οποίο χρησιμοποιούσε για την αγορά 4.000 βίντεο τα οποία αποτυπώνουν βιασμούς ανήλικων παιδιών, ακόμη και βρεφών.

Η έρευνα για την υπόθεση ξεκίνησε προ τριμήνου. Τότε, οι ελληνικές αρχές εντόπισαν στο πρόγραμμα ανταλλαγής αρχείων e-mule 38 ηλεκτρονικά ίχνη, που διαπιστώθηκε ότι αντιστοιχούσαν σε δέκα συνολικά Ελληνες χρήστες. Εναντίον τους συντάχθηκε δικογραφία με την κακουργηματικού χαρακτήρα κατηγορία της «πορνογραφίας ανηλίκων μέσω Διαδικτύου», ενώ δύο εξ αυτών συνελήφθησαν εντός των ορίων του αυτοφώρου. Οι δέκα συλληφθέντες διέμεναν σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Σπέτσες, Κέρκυρα και Ηγουμενίτσα. Οπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, οι κατηγορούμενοι «κατείχαν και διακινούσαν χιλιάδες ψηφιακά αρχεία με υλικό πορνογραφίας ανηλίκων, η σκληρότητα του οποίου σε ορισμένες περιπτώσεις ήταν πρωτοφανής». Μεταξύ των δέκα κατηγορουμένων συγκαταλέγονται ακόμη τρεις ιδιωτικοί υπάλληλοι και τρεις επιχειρηματίες υπεράνω υποψίας.


Bookmark and Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου