Welcome at Tsataki - ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ


Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2010

20/1/2010 στο ZOOM. Ο ΘΕΜΗΣ ΑΝΔΡΕΑΔΗΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑ ΓΙΩΡΓΟ ΧΡΟΝΑ

Την Τεταρτη 20/1 στις 9 το βραδυ , στο ΖΟΟΜ στη Πλακα (Κυδαθηναιων 39 τηλ.210 3225920) στις Βραδυες Ποιησης, η Λινα Νικολακοπουλου εχει καλεσμενο τον ποιητη Γιωργο Χρονα. Στη βραδυα αυτη, θα τραγουδησει ο Θεμης Ανδρεαδης, πεντε τραγουδια σε μουσικη Γ. Μαρκοπουλου και του ιδιου, σε ποιηση του Γ. Χρονα.



Mία μοναδική μουσική παράσταση φτιαγμένη από τη Λίνα Νικολακοπούλου παρουσιάζεται στο κλασικό μουσικό και καλλιτεχνικό στέκι...
«Zoom» (Κυδαθηναίων 39, Πλάκα), που γιορτάζει φέτος τα σαράντα χρόνια του.


Η Λίνα Νικολακοπούλου είναι υπεύθυνη για την παράσταση που παρουσιάζεται στο «Zoom».
Κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 10.30 μ.μ. στην μπουάτ -που τους τοίχους της έχουν «ποτίσει» σπουδαίες φωνές και εξαιρετικά τραγούδια- οι τρεις αγαπημένες φωνές από το Τρίφωνο με την καλή νεράιδα και «φίλη» όλων μας Μελίνα Τανάγρη, με το ιδιαίτερο χιπ χοπ συγκρότημα «Δίδυμο» μαζί με έξι εξαιρετικούς σολίστες προσκαλεί την Αθήνα να τραγουδήσει ξανά, να χαρεί και να βιώσει τις υπέροχες καλές της νύχτες.

Τραγούδια αγαπημένα που έζησαν ή πρωτοπαρουσιάστηκαν στο χώρο αυτό και ζουν ακόμα στη μνήμη όλων μας, παρουσιάζονται ενορχηστρωμένα με νέα «ματιά» και ήχο από το μαέστρο Γιώργο Ζαχαρίου. Απόψε και αύριο, καλεσμένα -για μια ιδιαίτερη βραδιά- είναι τα «Υπόγεια Ρεύματα».

Επίσης, κάθε Τετάρτη υπάρχει αφιέρωμα σε Εληνες και ξένους ποιητές. Προβάλλονται μικρά φιλμ σχετικά με την προσωπικότητά τους και διαβάζονται ποιήματά τους από διακεκριμένους Ελληνες ηθοποιούς. Οσων απ' αυτούς τους ποιητές έχουν μελοποιηθεί ποιήματα, αυτά ερμηνεύονται από το Τρίφωνο.

Μεθαύριο, Τετάρτη 20 Ιανουαρίου, η βραδιά είναι αφιερωμένη στον ποιητή Γιώργο Χρονά. Απαγγέλλει και συμμετέχει τραγουδώντας ο Θέμης Ανδρεάδης.

Bookmark and Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου