Welcome at Tsataki - ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ


Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2009

Αλλάξτε ξανά το Facebook όπως ήταν

Επανάσταση χρηστών για τις αλλαγές στο Facebook

Καθόλου δεν άρεσαν σε πολλούς χρήστες του Facebook οι πρόσφατες αλλαγές στην κεντρική σελίδα του. Αποφάσισαν έτσι να…συνδικαλιστούν και να απαιτήσουν την επαναφορά της προτέρας καταστάσεως!
Η ομάδα «Αλλάξτε ξανά το Facebook όπως ήταν» ισχυρίζεται ότι εκπροσωπεί πάνω από ένα εκατομμύριο μέλη του πιο δημοφιλούς στον κόσμο κοινωνικού δικτύου, σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο. «Αν κάτι δεν χαλάει, μην το φτιάχνεις», έγραψε χαρακτηριστικά ένας χρήστης.
  
Από την Παρασκευή, το Facebook επανασχεδίασε την κεντρική σελίδα του, τροποποιώντας την υπηρεσία ειδήσεων που παρέχει, με την καλή πρόθεση να διευκολύνει τους χρήστες, οι οποίοι ίσως έχασαν κάτι σημαντικό εν ώρα απουσίας τους από το δίκτυο. Έτσι, το Facebook επιτρέπει πλέον στους χρήστες-μέλη του να βλέπουν εναλλακτικά είτε τη ροή των ειδήσεων και δραστηριοτήτων σε πραγματικό χρόνο είτε τις σημαντικότερες ειδήσεις που οι φίλοι τους είδαν και μοιράστηκαν online κατά το προηγούμενο 24ωρο.
  
Το News Feed προσφέρει νέα και δραστηριότητες ανάλογα με το σε πόσους φίλους άρεσαν και τα σχολίασαν, ενώ το Live Feed παρέχει ειδήσεις για τις online δραστηριότητες των φίλων στις προσωπικές σελίδες του Facebook, αμέσως μόλις τα νέα «σκάνε μύτη».
  
Από την πλευρά του, το Facebook ανέφερε ότι κάθε αλλαγή στην οποία προχωρά, γίνεται αφού προηγουμένως έχει ακούσει τη γνώμη των χρηστών του. Όμως αρκετοί χρήστες ζητούν επιτακτικά να επανέλθει η προηγούμενη κατάσταση, όταν δεν υπήρχε η επιλογή ανάμεσα στα News Feed και Live Feed.


Bookmark and Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου