Welcome at Tsataki - ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ


Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2009

"Θα φτύσω στους τάφους σας"


Στα «μαλακά» έπεσε ο αστυνομικός, ο οποίος κατηγορούνταν για την προμήθεια αλλά και κατοχή ηλεκτρονικού υλικού παιδικής πορνογραφίας.

Ο αρχιφύλακας της ΕΛΑΣ καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης τριών ετών, αλλά με 3ετή αναστολή και χρηματική ποινή ύψους 50.000 ευρώ, από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης.Ο 43χρονος αστυνομικός υπηρετεί στη Διεύθυνση Αστυνομίας Θεσσαλονίκης, δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο και εκπροσωπήθηκε διά πληρεξούσιου δικηγόρου.

Ο αστυνομικός εντοπίστηκε, όταν συνάδελφοί του από το Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος διαπίστωσαν, ύστερα από έρευνες στον υπηρεσιακό του υπολογιστή, ότι «επισκεπτόταν» σελίδες στο διαδίκτυο με υλικό παιδικής πορνογραφίας.

Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του κι εκεί βρέθηκαν αποθηκευμένες σε σκληρούς δίσκους φωτογραφίες με άσεμνο υλικό, στο οποίο -μεταξύ άλλων- πρωταγωνιστούσαν ανήλικοι.Ο ίδιος, μέσω του δικηγόρου του, υποστηρίζει πως έγινε λάθος.


"Την ώρα που παιδιά βουλιάζονται στα καίκια παλεύοντας απελπισμένα μόνο για την επιβίωσή τους, την ώρα που άνθρωποι στοχοποιούνται και σέρνονται σε κατασκευασμένες δίκες με κατηγορίες που φτάνουν ως και το κακούργημα της διεθνούς τρομοκρατίας επειδή η συνείδησή τους τους υπαγορεύει ακόμα να αντιστέκονται στην παγκόσμια σήψη, την ώρα που αγωνιστές της εργατικής τάξης εξοντώνονται με βιτριόλι γιατί τόλμησαν να αντιταχθούν στην δουλοπαροικία των συμφερόντων, την ώρα που ποινικοποείται η ανθρωπιά των δασκάλων που θέλησαν να μάθουν στα παιδιά των μεταναστών τη μητρική τους γλώσσα, αυτή την ώρα οι σάπιοι μηχανισμοί εξουσίας προστατεύουν την γάγγραινά τους, ακόμα και απέναντι στην ίδια την ύστατη πράξη απανθρωπιάς, το βιασμό ενός παιδιού για την “τέρψη” των άρρωστων ενηλίκων. Κι αν το παιδί αυτό έχει ποτέ την τύχη να δραπετεύσει από τα υπόγεια του εφιάλτη του, οι πιθανότητες να καταλήξει σε μια ηλεκτρική καρέκλα είναι μεγάλες. Γιατί οι 9 στους 10 θανατοποινίτες είναι βαριά κακοποιημένα παιδιά. Και το χειρότερο απ' όλα, είναι πως τα χέρια που θα δέσουν το σώμα του στις αλυσίδες της καρέκλας, μπορεί να είναι τα ίδια που λίγα χρόνια πριν έπαιζαν μαλακία μπροστά στο βιασμένο κορμάκι του. Όταν κάποια μέρα τα σκατά σας θα σας πνίξουν κουφάλες, θα 'μαι εκεί, και “θα φτύσω στους τάφους σας”!


Katerina Dima
σημ από το tsataki : συμφωνούμε κατερίνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου