Welcome at Tsataki - ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ


Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

Ψηφοφόρος σε οργασμό (Vid)



Έναν παραλληλισμό που δεν είχαμε δει ποτέ επιχειρεί η νεολαία του σοσιαλιστικού κόμματος της Καταλονίας, συγκρίνοντας την ψηφοφορία με την απόλαυση του σεξ. Στόχος η προσέλκυση των νέων ψηφοφόρων. Δείτε το βίντεο
Μπροστά στη ψήφο τι είναι το… σεξ! Αυτό προσπαθεί να μας πείσει μια Καταλανη Σοσιαλίστρια που μπαίνει στο εκλογικό τμήμα και έχοντας στα χέρια της το ψηφοδέλτιο του σοσιαλιστικού Κόμματος της Καταλονίας πλησιάζει στην κάλπη και την ώρα που τοποθετεί το φάκελο μπροστά στα ματιά της εφορευτικής επιτροπής αισθάνεται… ρίγη "συγκίνησης" να διαπερνούν το κορμί της!!!
Πρόκειται για το προεκλογικό σποτάκι της νεολαίας του Σοσιαλιστικού κόμματος η οποία προτρέπει τους νέους να πάνε να ψηφίσουν στις προσέχεις εκλογές στις 28 Νοεμβρίου.
Είναι τόσο συγκινημένη η νεαρή στο σποτάκι, που αφού βάζει το ψηφοδέλτιο στην κάλπη αναφέρει "Η ψήφος είναι χαρά".
Το διαφημιστικό έχει επικριθεί τόσο από τους Σοσιαλιστές όσο και από την αντιπολίτευση.
Για παράδειγμα η Βιβιάνα Άιντο, Γραμματέας Ισότητας της Ισπανίας δήλωσε
"Αν αυτό συνέβαινε στην πραγματικότητα, να είστε σίγουροι ότι η συμμετοχή στις εκλογές θα ήταν πολύ μεγαλύτερη. Ωστόσο αυτό που συμβαίνει είναι ότι πρόκειται για μια παραπλανητική διαφήμιση, που προσβάλει τις γυναίκες".
Από την πλευρά του ο Σοσιαλιστής υπουργός Υγείας, Λέιρε Παζίν κάλεσε όλα τα εμπλεκόμενα μέρη να δείξουν σεβασμό για τις γυναίκες και να ενεργήσουν υπεύθυνα.
Δείτε το video:



Πηγή: alepounews

tsataki : η άποψη μας είναι πως πέρα από την πλάκα του clip αυτοί που έκαναν σπίτι τους σεξ και δεν πήγαν να ψηφήσουν πέρασαν καλύτερα από την εν λόγο κοπελιά !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου