Welcome at Tsataki - ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ


Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

Θανασης Βεγγος : Είναι μια χαρά ο Θανάσης

Η σύζυγος του Βέγγου μιλά για την υγεία του αγαπημένου ηθοποιού

«Είχε υδροκέφαλο και αν δεν πάθαινε λοίμωξη, θα έβγαινε σε 3 μέρες»

Τη σιωπή της έσπασε η Μίνα Βέγγου, καθώς κουράστηκε να ακούει ανακρίβειες και υπερβολές σχετικά με την υγεία του «καλού μας ανθρώπου». Μιλώντας στο Ciao εξηγεί τι συνέβη στην πραγματικότητα.

Ο Θανάσης Βέγγος επρόκειτο να μπει στο νοσοκομείο για μια προγραμματισμένη χειρουργική επέμβαση και λίγο μετά το χειρουργείο παρουσίασε ...
...αναπνευστικά προβλήματα και μια μικρή μόλυνση. «Δεν μπήκε ποτέ στην εντατική και το μόνο που χρειάστηκε ήταν να μπει σε δωμάτιο αυξημένης φροντίδας για να τον προφυλάξουν από τα μικρόβια και για καλύτερη αποθεραπεία- συντήρηση», εξηγεί η σύζυγος του αγαπημένου ηθοποιού.

Βέβαια, τείνει να αποσαφηνίσει ότι η μόλυνση του ηθοποιού δεν προκλήθηκε από λάθος των γιατρών. Μάλιστα ο γιατρός που εγχείρησε τον Βέγγο είναι φίλος του εδώ και δεκαπέντε χρόνια. Οι δυο τους γνωρίστηκαν τότε που έκανε την παράσταση «Ο τρελός του λούνα παρκ», όπου ο καθηγητής νευρολογίας του είχε προτείνει να ακυρώσει την εμφάνισή του, αλλά ο Βέγγος μη θέλοντας να «κρεμάσει» τους συναδέλφους του δεν τον άκουσε.

Σήμερα, ο γνωστός ηθοποιός αναρρώνει στο σπίτι του. «Είναι μια χαρά ο Θανάσης, δόξα τω Θεώ. Αυτή τη στιγμή είναι στο σαλόνι και κάνει καθημερινά φυσιοθεραπείες. Σηκώθηκε, περπάτησε αν και δυσκολεύεται τώρα στην αρχή», είπε η σύζυγός του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου