Welcome at Tsataki - ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ


Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2010

Η Θεά αφροδίτη ξέρει καλά πως να υπερασπιστεί τον εαυτό της (απάντηση στο γερμανικό περιοδικό Focus - και στους πραγματικούς Γερμανούς - Φίλους)


Πολλά γράφτηκαν και πολλά θα ειπωθούν για την προκλητική στάση του γερμανικού περιοδικού fokus
για ''μας'' τους Έλληνες.
Έμ.. Άμα έχεις τέτοιους φίλους τί τους θέλεις τους εχθρούς ;
Δέν χρειάζεται όμως καμιά απολύτος λογοκρισία σε αυτά που αναφέρει το εν λόγο περιοδικό.
Άλωστε αν καποιοι "φίλοι"  Γερμανοι αισθάνονται έτσι, καλό είναι να το εκφράσουν. Να μην το κρατάνε μέσα τους.
Το ερώτημα βέβαια είναι : μας θέλουν φίλους και τι είδους φιλία θέλουν απο την Ελλάδα ;
Γιατί η φιλία φαίνεται στα δύσκολα. Κι εμείς στα δύσκολα φανήκαμε Φίλοι με Φ κεφαλαίο.

Καταρχάς δεχτήκαμε την συγνώμη τους μετά την θηριωδία τους εναντίον την ανθρωπότητας και εναντίον μας και μάλιστα χωρίς να τους ζητήσουμε καμία απολύτος χρηματική αποζημίωση ( ούτε κάν τα κλεμμένα ) βοηθώντας έτσι τον φίλο γερμανό να έχει λιγότερα να δώσει για τα λάθη που έκαναν οι ηγέτες του και τον οδήγησαν στην καταστροφή και στον στιγματισμό του ώς Ναζιστή παγκοσμίος. Και επίσης τους καλοδεχτήκαμε στον φιλόξενο αυτό τόπο μετά τον πόλεμο σαν θύματα των ηγετών τους και όχι χαρκτηρίζοντάς τους ομαδικά θύτες αλλά θύματα αυτής της τρέλας.

Κατά δεύτερο όταν μας ζητήθηκε να βοηθήσουμε στην ....
ανοικοδόμηση της Γεμανίας πήγαμε άξιοι εργάτες και δουλέψαμε για αυτό το σκοπό όσο κανένας άλλος με τιμιότητα και εργατικότητα που είχαν να το λένε τότε για μας. Είναι γνωστή σε όλο τον κόσμο η εργατικότητα του Ελληνα όταν βρεθεί σε περιβάλον που αισθάνεται ότι μπορεί να αποδώσει χωρίς να τον κοροϊδευουν και τα κίνητρα είναι υγιή, ότι τα καταφέρνει πολύ καλά. Όπως επίσης είναι γνωστή σε όλο τον κόσμο η εφευρετικότητά του και και η ικανότητα του να δίνει λύσεις σε φαινομενικά άλυτα προβλήματα αφού ο πιό μικρός Ελληνας  απο μας ξέρει από τους Παλιούς που έζησαν εδώ πρίν πολλά πολλά χρόνια ότι τίποτα δεν είναι άλυτο αρκεί να προσπαθείς να το λύσεις  και να μήν τα παρατήσεις ποτέ.
Έλληνες επιστήμονες στην Ελλάδα αλλά και σε όλον τον κόσμο έχουν συνησφέρει στην ανθρωπότητα σπουδαία πράγματα με τις ανακαλύψεις τους σε όλους τους τομείς, αλλά και Έλληνες στις τέχνες και στα γράμματα. Και φυσικά και στην ίδια την Γερμανία υπήρξαν και υπάρχουν Έλληνες που βοήθησαν την Γερμανία με την επιστιμονική τους εργασία σε όλους τους τομείς , και απο αυτό ωφελείτε η Γερμανία και η οικονομία της.

Κατά τρίτον στην εθνική τραγωδία της Γερμανίας και τον παράλογο Διχασμό σε δυτική και ανατολική Γερμανία οι Ελληνες βοήθησαν με τον καλύτερο τρόπο να σταματήσει αυτός ο παραλογισμός και δούλεψαν προς την κατεύθυνση της συμφιλίωσης των Γερμανών μεταξύ τους και ήταν μαζί τους και στην Ε.Ε. όταν υποστήριξαμε την οικονομική βοήθεια για την ένωση της.

Θα μπορούσα να ανεφέρω πάρα πολλά παραδείγματα  για το πόσο φίλοι σταθήκαμε για τους Γερμανούς αλλά αυτο που έχει σημασία είναι πως η φιλία είναι φιλία και ποτέ  το συμφέρον δεν κάνει φίλους αλλά συνεταίρους - ΕΧΘΡΟΥΣ
Κι εμείς δεν αισθανόμαστε συνέταιροι  Αλλά φίλοι

Όσο για το αν είμαστε οι απατεώνες της Ευρωζώνης έχω να πώ ότι είμαστε αυτό που εσείς θέλετε να είμαστε.
Κι εξηγούμαι.

Οι Ελληνες προσπαθήσαμε να φτίαξουμε μόνοι μας βιομηχανίες και να παράγουμε προϊόντα που θα τα καταναλώναμε και ίσως εξάγαγαμε και σε άλλες περιοχές του πλανήτη καθώς επίσης και όπλα που θα μας βοήθούσαν να είμαστε πλήρης στην εθνική μας ασφάλεια και ακεραιότητα έναντι των ανατολικων γειτόνων μας που απο την γέννηση της νεότερης Ελλαδας δεν έχουν σταματήσει
να θέλουν έδαφος μας  - θάλασσά μας - και Αέρα μας.
Κατά περίεργο όμως τρόπο όλες αυτές οι βιομηχανίες δεν περπάτησαν  και οι περισσότερες που περπάτησαν αγοράστηκαν από ξένους οι οποίοι μεταφέρουν και το κέρδος στην πατρίδα τους.
 Αυτο έγινε γιατί πληρωθήκανε κάποιοι Ελληνες  για να δημιουργήσουν τις συνθήκες ώστε να μήν υπάξει βιομηχανία στην ελλάδα  και έτσι η Ελλάδα να εισαγάγει (αυτή την στιγμή σε ποσοστο 80% ) αυτά που χρειάζεται για να επιβιώσει αλλα και αυτά που χρειάζεται για να αμυνθεί (όπλα ) . Να σημειώσω εδώ ότι τα τουφέκια που χρησιμοποιεί ο ελληνικος στρατός κατασκευάζονται στην Γερμανία αλλα αυτός που έφτιαξε την πατέντα είναι Ελληνας !!
Ακόμα και στην γεωργία μας  είχαμε τέτοιου είδους παρεμβάσεις απο ξένους φιάχνοτας εδώ ένα κλίμα που έλεγε ότι χρειάζεται η Ευρωπη να μην παράγεται τόσα πολλά αγροτικά προιόντα ( πορτοκάλια , ροδάκινα κ.λ.π. ) γιατί πρέπει να ρυθμιστεί έτσι η Ευρωπαϊκή αγορα  ώστε να έχουν όλοι και επιδοτήθηκε η καταστροφή των προϊόντων  ( χωματερές ) και με αυτό τον τρόπο παραμελήθηκαν τα δέντρα για να αντικατασταθούν δήθεν απο άλλα που έπρεπε για να μεγαλώσουν να πάρει πολλά χρόνια και οι αγρότες μας δανείστηκαν για αυτό αλλά δεν μπορούσαν να ξεχρεώσουν, αφού δεν παρήγαγαν και ο ένας δανεισμός έφερε τον άλλον και όταν ήρθε η ώρα να πουλήσουν αφού επιτέλους είχαν καρπούς να πουλήσουν οι τιμές διαμορφωθήκανε με τέτοιο τρόπο ώστε δεν μπορούσε ούτε και μπορεί να ξεχρεώσει τα δάνεια που προηγουμένος τον βάλανε να πάρει. Αυτό γυρίζει μέσα σε έναν κύκλο και σταματημό δέν έχει.
Αυτη στην στιγμή εισαγάγουμε αγροτικά προϊόντα που όταν πήγαινα εγώ σχολείο μάθαινα στο μάθημα της γεωγραφίας ότι τα είχαμε στην Ελλαδα εν αφθονία και σε εξερετική ποιότητα και γινόνταν ανάρπαστα στην Ευρώπη. Ρωτήστε τους πατεράδες σας ή και τους παπούδες σας που έτυχε να φάνε Ελληνικά αγροτικά προιόντα ήτε γιατί επισκέφτηκαν την Ελλάδα και απόλαυσαν το περίφιμο Greekfood
ήτε έφαγαν στα περίφημα Ελληνικά εστιατόρια που είναι πασίγνωστα  σε όλο τον κόσμο για την ποιότητα τους και την εξερετική μαγειρική τους.

Συμπέρασμα : οι ξένοι βρήκαν εδώ κάποιους και τους έκαναν απατεώνες για να μπορούν να πουλάνε και να αγοράζουν όπως θέλουν αυτοί και έτσι η μικρή κατά τα άλλα αυτή Ελλάδα να δουλεύει για φτιάχνει τις χώρες εκείνες που δημιουργούν τους ντόπιους απατεώνες για να την έχουν του χεριού τους.
Αυτό λέγεται απατεωνιά και απο τις δύο πλευρες. Και μεταξύ απατεώνων φωνάζει τώρα αυτός που το ξεκίνησε γιατί αυτός που το δέχτηκε απλά θέλει περισσότερα.
Και μην μου πείτε ότι δεν ξέρανε οι ηγέτες σας τί γινότανε  αφού τα έδιναν στους λακέδες τους για να τα φάνε παρέα και τώρα σας λένε ότι πρέπει ο απλός Γερμανός  να δουλεύει για πληρώνει τους "Απατεώνες"  Ελληνες. ( κι εμάς εδώ μας λένε οι δικοί μας, πλήρωσε περισσότερα, απο τα 700 - 1000 Ευρώ που βγάζει μηνιαίως η πλεοψηφία απο εμάς, για να πληρώσουμε αυτά που κάποιοι κλέψανε αλλα δεν ξέρουμε ποιοί)
Κι άν δεν τό 'ξεραν τότε τί τους έχετε και τους κοιτάτε ; Είναι ανάξιοι να προστατέψουν τον κόπο τον δικό σας και άρα κακώς είναι κυβερνήτες σας

ΟΧΙ οι Ελληνες δεν είναι απατεώνες

Απατεώνες είναι αυτοί που ζούνε απο την δουλειά των πολλών και καρπώνονται τον κόπο τους για να ζούνε μια ζωή γεμάτη ανέσεις και μεταχειρίζοντε όλες εκείνες τις μεθόδους για να τους έχουν εξαρτημένους και πάντα με ένα ελάχιστο ποσό ίσα - ίσα για να μην πεθάνουν και δεν έχουν ανθρωπομηχανές  να τους υπηρετουν

ΚΑΙ Ελληνες και Γερμανοι και σε όλες τις πατρίδες υπάρχουν αρκετοί ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ  τέτοιοι

Αυτοί φτιάξανε την Ε.Ε. για να υπηρετεί τους ΕΑΥΤΟΥΣ τους, ενώ σε εμάς έλεγαν ότι το κάνουν για μας.

Αν το έκαναν για τους πολλούς τότε γιατί ο απλός Ευρωπαίος πολίτης δεν είχε ΑΜΕΣΗ  πρόσβαση στα χρήματα που διακινήθηκαν,αλλά αντιθέτως έπρεπε για να πάρει έστω και ένα Ευρώ να περάσει πρώτα απο τους τοπικούς μεσάζοντες ( υπουργεία , επιτροπές  και κολλητούς ) και άρα για να του εγκρίνουν το ποσό του ζητούσαν την ανάλογη "ΜΙΖΑ" ( απο 20 εώς και 60% του ποσού που δικαιούντο να πάρει )  ή και μόνο για να του πούν ότι υπαρχει κάποιο πρόγραμμα που μπορεί να αξιοποιήσει έπρεπε να πληρώσει για να μάθει ;
Εγώ περίμενα απο την κενρική διοίκηση της τότε Ε.Ο.Κ.  και μετέπειτα Ε.Ε.  να έχει γραφεία παντού και να διαφημίζει ( από την τηλεόραση , το ραδιόφωνο , τις εφημερίδες , το διαδίκτιο κ.λ.π. ) όλα τα προγράμματα και να έρχομαι σε απευθείας συνενόηση ως γνήσιος Ευρωπαίος, ίσος πρός ίσο.


Αν θέλετε να αναφερθώ και στα πρόσφατα γεγονότα έχω να πω τα εξής : Διαβάστε πρώτα αυτό που δημοσίευσε η New York Times  για δείτε τι ακριβώς παιχνίδι παίζεται σε σχέση με το ποιός τελικά είναι ο απατεώνας στην Ευρωζώνη, και γιατί χτυπιέται η Ελλάδα και ποιός είναι ο πραγματικός στόχος.

Κοιτάξτε να μαζέψετε την γερμανική Deutsche Bank που αγοράζει και επενδύει σε χαρτιά που θα κερδίσει όταν χρεωκοπήσει η Ελλάδα και στην πραγματικότητα θα πέσει και το Ευρωπαϊκό μας νόμισμα, το Ευρώ και μετά μπορούμε να μιλάμε για το ποιός και γιατί θέλει να κοροϊδεύει τον άλλον.

Απλά φίλοι μας Γερμανοί δεν συμφέρει αυτούς που πλουσιοπάροχα ζούν απο τον ιδρώτα και τον κόπο των πολλών να μάθουμε τις κομπίνες τους και ούτε  να έχουμε φιλία αναμεσά μας γιατί θα χάσουν την εξουσία τους αφού δεν τους χρειάζεται κανένας για να ζήσει, άρα θα μπούν στο περιθώριο, θα αναγκαστούν να δουλέψουν για να ζήσουν - οχι όπως τώρα που η μόνη ασχολία τους είναι να βρίσκουν το τρόπο να μας κάνουν να δουλεύουμε για αυτούς και στην θέση τους θα έρθουν οι φυσικοί ηγέτες μέσα από τους πολλούς, με το ήθος και την αρετή που έχει ο απλός καθημερινός Ανθρωπος με Α κεφαλαίο.
Ο άνθρωπος που θέλει την ειρήνη , το καλό όλων των συνανθρώπων του , τον σεβασμό στο περιβάλον που ζεί αυτός τα παιδιά του και όλος ο πλανήτης, αυτός που μπορεί να νιώσει τον πόνο του άλλου και που η πρώτη του σκέψη όταν ο συνάνθρωπος του πονάει είναι να τον βοηθήσει κι όχι να τον σκοτώσει ή χειρότερα να τον εκμεταλευτεί και να τον κάνει δούλο του.
Αυτοί που τώρα ηγούνται στην Ε.Ε. το μόνο που βλέπουν μπροστά τους είναι αριθμοί.
Δεν τους ενδιαφέρει καθόλου ο άνθρωπος , η ύπαρξη του, η καθημερινότητά του που κρύβεται πίσω από αυτούς τους αριθμούς.
Γιά αυτούς οι αριθμοί είναι σαν να κοιτάνε μιά μουσική παρτιτούρα και βλέπουν μαύρα σημάδια σε άσπρο χαρτί, ενώ θα έπρεπε να είναι σάν τον μαέστρο που βλέπει την παρτιτούρα και ακούει και νοιώθει την μουσική και μετά πηγαίνει στους μουσικούς και όλοι μαζί εκτελούν την μουσική προς ώφελος της ανθωπότητας ολόκληρης.

Τέλος για να νομίζουμε ότι τρέχει και τίποτα απο το κατά τα άλλα απαράδεκτο φωτομοντάζ   με την ΘΕΑ Αφροδίτη έχω να πώ το εξής : Η ΘΕΑ του κάλλους ,της ομορφιάς , της γονιμότητας και του έρωτα δεν έχει ανάγκη απο προστάτες. Ξέρει να προστατεύει και μόνη της τον εαυτό της. Τι θεά θα ήταν άλλωστε ;
Η φωτογραφια που δίνω στην δημοσιότητα  δεν χρειάστηκε και πολύ φωτομοντάζ  αφού ο καλλιτέχνης του αγάλματος φρόντισε να μάς δείξει τί κάνει η  Αφροδίτη σε αυτούς που θέλουν το κακό της.


Μ.Χ.

Bookmark and Share


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου