Welcome at Tsataki - ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ


Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2010

Κρις Κολόμπους : «Μένεις άλαλος με τη δύναμη του πολιτισμού που αντικρύζεις στην Ακρόπολη και καταλαβαίνεις γιατί από εδώ ξεκίνησε όλος ο πολιτισμός της Δύσης»

PERSI_TZAKSON«Μένεις άλαλος με τη δύναμη του πολιτισμού που αντικρύζεις στην Ακρόπολη και καταλαβαίνεις γιατί από εδώ ξεκίνησε όλος ο πολιτισμός της Δύσης», έλεγε μαγεμένος το Σάββατο, στην παγκόσμια παρουσίαση (παρουσία και διεθνών μέσων ενημέρωσης) της ταινίας «Ο Πέρσι Τζάκσον και οι Ολύμπιοι, η κλοπή της αστραπής» ο σκηνοθέτης των δύο πρώτων «Χάρι Πότερ» και «Μόνος στο σπίτι» Κρις Κολόμπους, που έχει αναλάβει τη σκηνοθεσία του «νέου Χάρι Πότερ», βασισμένου επίσης σε βιβλίο.
Εξέφρασε δε την επιθυμία του να γυρίσει τη συνέχεια του «Πέρσι Τζάκσον» στην Ελλάδα.

«Είναι εύκολο αυτό;» αναρωτήθηκε δημοσίως στην παρουσίαση. «Αρκεί να κάνετε μια αίτηση στο υπουργείο Πολιτισμού», του είπαν. «Ε, τότε, θα προετοιμάσουμε τα γυρίσματα ή έστω λίγες σκηνές να γίνουν στην Ελλάδα αν όλα πάνε καλά με την πρεμιέρα της πρώτης ταινίας και υπάρξει σίκουελ», απάντησε. Και μας ενημέρωσε ότι την Παρασκευή το βράδυ συνέφαγε με εκπροσώπους του υπουργείου...
Bookmark and Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου