Welcome at Tsataki - ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ


Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010

Δεν πάει στα κατεχόμενα ούτε ο Χούλιο Ιγκλέσιας

Την προγραμματισμένη του συναυλία στην Κερύνεια ακύρωσε και ο διεθνούς φήμης τραγουδιστής Χούλιο Ιγκλέσιας, ο οποίος πληροφορήθηκε και αυτός εκ των υστέρων για το παράνομο καθεστώς των κατεχομένων.
Μετά από πολλά παράπονα στην ιστοσελίδα του τραγουδιστή, ο εκπρόσωπος του κ.Ιγκλέσιας, ανακοίνωσε ότι ο τραγουδιστής δεν θα εμφανιστεί σε ξενοδοχείο στην Κερύνεια, αφού μόλις πληροφορήθηκε ότι η συναυλία θα γινόταν σε πόλη η οποία βρίσκεται σε περιοχή που αυτοαποκαλείται "κράτος" και δεν αναγνωρίζεται διεθνώς, ακύρωσε τη συναυλία. Μάλιστα, όπως αναφέρει αν το γνώριζαν αυτό από την αρχή δεν θα...
...προγραμμάτιζαν τη συναυλία.

Συγκεκριμένα το μήνυμα του εκπροσώπου του Gabriela Ristea έχει ως εξής:

"Dear friends, Thank you for your messages.
Mr. Iglesias will not perform in Kyrenia. The concert was cancelled the moment we found out that the city was located in an area which had proclaimed itself a state, without being internationally recognized. If we had known that from the beginning, the concert wouldn´t have been scheduled".

"Αγαπητοί φίλοι, Σας ευχαριστώ για τα μηνύματά σας.Ο κ. Iglesias δεν θα εμφανιστεί στην Κερύνεια. Η συναυλία ακυρώθηκε τη στιγμή που ανακαλύψαμε ότι η πόλη βρισκόταν  σε περιοχή που αυτοαποκαλείται  κράτος, χωρίς να είναι διεθνώς αναγνωρισμένο. Αν το ξέραμε αυτό από την αρχή, η συναυλία δεν θα είχε προγραμματιστεί ".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου