Welcome at Tsataki - ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ


Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010

συναντήσεις των ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ, ΠΟΛΙΤΩΝ & ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ





Οι Επιτροπές Αγώνα, σύμφωνα με την πάγια αρχή λειτουργίας τους, ξεκίνησαν να πραγματοποιούν τοπικές συνελεύσεις για να αποφασίσουν το μέλλον των κινητοποιήσεων κατά των διοδίων αλλά και τις μεθόδους επέκτασης του αγώνα μας κατά της ιδιωτικοποίησης κοινωνικών και συλλογικών αγαθών, καθώς και της καταστροφής του περιβάλλοντος.
Μέσα σε αυτή την αντίληψη μας περιλαμβάνεται τόσο η συγκέντρωση που έγινε στο Χαϊδάρι, όσο και αυτή στις Αφίδνες, στην Πάτρα , στην Θεσσαλονίκη και αλλού.
Θα ακολουθήσουν και άλλες και θα κατατείνουν σε μιά πανελλαδική συνδιάσκεψη στο άμεσο μέλλον. Η ημερομηνία θα καθοριστεί από τους συμμετέχοντες, μέσα από αυτές τις ανοιχτές και από τα κάτω αμεσοδημοκρατικές συνελεύσεις.
Το Πανελλαδικό Συντονιστικό κατά των διοδίων θα γίνει, αφού σωπάσουν οι Σειρήνες του Καλλικράτη,έτσι ώστε κανένας να μην εκμεταλλευτεί το κίνημά μας για μικροπολιτικούς εκλογικούς σκοπούς αλλά και για να υπάρξει η κατάλληλη προετοιμασία για μια πανελλαδική συνάντηση από τα κάτω και όχι από τα πάνω, με την συμμετοχή κάποιων δήθεν "εκπροσώπων" του κινήματος. 

Συμμετέχω στις Επιτροπές

Φόρμα δήλωσης μέλους

Κατεβάστε την φόρμα δήλωσης συμμετοχής (Αν δεν λειτουργεί ο προηγούμενος σύνδεσμος δοκιμάστε εδώ). Εφόσον έχετε συμπληρώσει το έντυπο αποθηκεύστε το και στείλτε το με e-mail: pamedeth2010@gmail.com
Την φόρμα μπορείτε να την συμπληρώσετε για να γίνετε μέλος 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου