Welcome at Tsataki - ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ


Κυριακή 6 Ιουνίου 2010

ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ !!! Κορκονέας Σαραλιώτης

Περιοριστικούς όρους επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Άμφισσας στους δύο ειδικούς φρουρούς, που δικάζονται για τον τραγικό θάνατο του 15χρονου μαθητή Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου στις 6 Δεκεμβρίου 2008, ενόψει της αποφυλάκισής τους λόγω λήξης του ανώτατου ορίου προφυλάκισης των 18 μηνών.




Το δικαστήριο με ανάλογη πρόταση του Εισαγγελέα Έδρας Χαρ.Λακαφώση επέβαλε στους κατηγορούμενους Επαμεινώντα Κορκονέα και Βασίλη Σαραλιώτη τους ειδικούς περιοριστικούς όρους: της απαγόρευσης εξόδου από την χώρα, της απαγόρευσης εξόδου από την πόλη της Άμφισσας μέχρι την έκδοση απόφασης, την υποχρεωτική διαμονή σε συγκεκριμένη δηλωθείσα διεύθυνση στην Άμφισσα και την καθημερινή υποχρεωτική εμφάνιση -πρωί και βράδυ- στο Αστυνομικό Τμήμα της πόλης.
Οι δύο ειδικοί φρουροί που δικάζονται από τον περασμένο Φεβρουάριο, θα αποφυλακιστούν την Κυριακή 6 Ιουνίου οπότε και συμπληρώνονται 18 μήνες προσωρινής κράτησης τους.
Η δίκη για τον μοιραίο πυροβολισμό του Επ. Κορκονέα -η σφαίρα είχε χτυπήσει κατάστηθα τον 15χρονο μαθητή- βρίσκεται στο στάδιο της εξέτασης των τελευταίων μαρτύρων και καθώς δεν αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τις 6 Ιουνίου, το δικαστήριο προχώρησε στην επιβολή των περιοριστικών όρων στους κατηγορουμένους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου