Welcome at Tsataki - ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ


Πέμπτη 17 Ιουνίου 2010

Μάρκος Παγδατή (17 Ιουνίου 1985) ΚΥΠΡΙΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΜΕ ΨΥΧΗ!!!!

Το "ΕΞΩ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ" και το "ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" στο εν λόγω βίντεο που είχε πει ο νεαρός Κύπριος τενίστας πρωταθλητης με ανοδική πορεία Μάρκος Παγδατής φαίνεται δεν άρεσε σε πολλούς και η αστυνομία της Αυστραλίας με αλλεπάληλες επιθέσεις σε Έλληνες θεατές τ...
ην ώρα του αγώνα φρόντισαν να του δημιουργήσουν αρνητική ψυχολογία ώστε να χάσει τον τελικό από τον Αυστραλό, Χιούϊτ, μετά απο συνεχείς νίκες που είχε.

Το μόνο που έχουμε να πούμε είναι ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στο νεαρό Κύπριο τενίστα για την τόλμη και το θάρρος που είχε να ξεστομίσει αλήθειες που ΟΛΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΘΑΨΟΥΝ.

Δείτε το βίντεο που κάποιοι χαρακτηρίσαν "ρατσιστικό" με σκοπό να διαδώσουν μία ανθελληνική προπαγάνδα και να να κάνουν το μαύρο άσπρο. Τσιμουδιά για τη τουρκική εισβολή στην Κύπρο και άχνα για το τι ήταν τα Σκόπια μέχρι τώρα που απαιτούν βίαιη κλοπή του ονόματος της Μακεδονίας μας.






ΤΑ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ Η ΛΗΘΗ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ!

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΜΑΡΚΟ ΠΑΓΔΑΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΛΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΟΥ!



"Έκκληση Παγδατή για την ελληνική γλώσσα"
Ο Κύπριος άσσος του τένις, Μάρκος Παγδατής, αποφάσισε να χρησιμοποιήσει την επιρροή που έχει στους νέους ελληνικής καταγωγής της Αυστραλίας για να τους ενθαρρύνει να μάθουν την ελληνική γλώσσα.

«Ο Μάρκος Παγδατής είναι ο τέλειος πρεσβευτής προώθησης της ελληνικής γλώσσας στην Αυστραλία», δήλωσε ο Τόνι Κυριακού δημιουργός μιας επιχείρησης που προωθεί ελληνικά βιβλία με παιχνίδια μέσω του διαδικτύου. Πρόκειται για την www.greektoysandbooks.com.

Ο ίδιος ο Παγδατής που αποτελεί είδωλο, πλέον, για δεκάδες χιλιάδες Ελληνοαυστραλούς νέους, τόνισε: «Έχοντας ζήσει πολλά χρόνια μακριά από την πατρίδα καταλαβαίνω καλά την ελληνική διασπορά. Ειδικά στην Αυστραλία οι ομογενείς μου προσφέρουν φανταστική υποστήριξη. Τους ευχαριστώ και τους παρακαλώ να διατηρήσουν την ελληνική γλώσσα και τα ελληνικά ήθη και έθιμα. Είναι η μεγαλύτερη κληρονομιά μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου