Welcome at Tsataki - ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ


Σάββατο 15 Μαΐου 2010

HELP - SOS - HELP Για την ΙΩΑΝΝΑ

18.080 euro!!!!! 

Τόσα λείπουνε και τόσα χωρίζουν μια νέα πανέμορφη κοπέλα απο τη ζωή.
Με 3,86 ευρώ άμα βάλουμε ο ένας μόνο από τα μέλη του HELP τα συμπληρώσαμε !!!!! Θα την υιοθετήσουμε ? Τι λέτε ?




ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΙΩΑΝΝΑ;

Γεννήθηκε στις 14 Οκτωβρίου του 1983 στην Αλβανία. Είναι Βορειοηπειρώτισσα. Από το 1990 κατοικεί στην Αθήνα. Σπουδάζει πολιτικές επιστήμες στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και μιλάει 4 γλώσσες. Ιατρικά λάθη στη διάρκεια του τοκετού της μητέρας της είχαν ως αποτέλεσμα την πρόκληση σημαντικών βλαβών στο νευρικό σύστημα της Ιωάννας. Λίγα χρόνια αργότερα οι γιατροί διέγνωσαν ότι πάσχει από σπαστική τετραπέραση. Μοναδική της ελπίδα πλέον είναι μία πειραματική μέθοδος θεραπείας μέσω βλαστοκυττάρων.
Η Ιωαννα Σπυρακου πασχει απο σπαστικη τετραπαρεση. Ενα λαθος των γιατρων την ημερα που γεννηθηκε την αναγκαζει εδω και 27 χρονια να περπαταει σερνοντας τα κατω ακρα. Αυτο δεν καταφερε να διωξει το χαμογελο της. Δε σταματησε στιγμη να ελπιζει πως μια μερα θα μπορεσει να πατησει με δυναμη στα ποδια της. Μεχρι χθες παλευε μονη της. Σημερα εχει εμας. Μαζι μπορουμε να κανουμε το ονειρο της Ιωαννας να βγει αληθινο.
Στόχος μας είναι να τη βοηθήσουμε να συγκεντρώσει το ποσό που χρειάζεται για να υποβληθεί στη θεραπεία με τα βλαστοκύτταρα.
Υπάρχει ελπίδα !!!!!!!




Η Ιωάννα χρειάζεται 12.080 ευρώ για τα νοσήλια της κλινικής στη Μόσχα και περίπου 6.000 ευρώ για την αγορά των εισιτηρίων και την κάλυψη άλλων τρεχουσών αναγκών. Τα επιπλέον χρήματα που θα συγκεντρωθούν, έπειτα από απόφαση της Ιωάννας, θα διατεθούν στο Δημοτικό Βρεφοκομείο Θεσσαλονίκης «Ο Άγιος Στυλιανός»
Τα επιπλέον χρήματα που πιθανόν να συγκεντρωθούν, έπειτα από απόφαση της Ιωάννας, θα διατεθούν στο Δημοτικό Βρεφοκομείο Θεσσαλονίκης «Ο Άγιος Στυλιανός».
ΕΔΩ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 5032 040480 151 Δικαιούχος εμφανίζεται το όνομα Εγιόνα Σπιράκο, δηλαδή το όνομα της Ιωάννας όπως αυτό αναγράφεται στο διαβατήριό της.

ΕΞΑΚΡΙΒΩΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ HELP center

http://helpioanna.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου