Welcome at Tsataki - ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ


Παρασκευή 14 Μαΐου 2010

Υπό κατασκευή το Avatar 2

Η εμπορική απήχηση που είχε το Avatar δεν άφησε ασυγκίνητους τους παραγωγούς της ταινίας, οι οποίοι με συνοπτικές διαδικασίες ξεκίνησαν ήδη την δημιουργία του δεύτερου μέρους (της τριλογίας;) του Avatar.

O James Cameron (σκηνοθέτης του Avatar) αποφάσισε να κυκλοφορήσει το καλοκαίρι μία νέα έκδοση της επιτυχημένης του ταινίας η οποία θα περιέχει έξτρα σκηνές διάρκειας ...
6 λεπτών. Ωστόσο, πέρα από τα 6 καινούρια λεπτά, ο Καναδός σκηνοθέτης έχει ήδη ξεκινήσει την προετοιμασία της συνέχειας ενώ φήμες θέλουν τον Cameron να σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο δημιουργίας και τρίτης ταινίας.

Σύμφωνα με τον Καναδό σκηνοθέτη, η συνέχεια του Avatar θα εξελίσσεται σε ένα διαφορετικό περιβάλλον το οποίο θα αποτελεί μία διαφορετική προσέγγιση στην εικόνα της Πανδόρας. Το βασικό θέμα της ταινίας θα είναι ο ωκεανός του πλανήτη ο οποίος από ότι φαίνεται είχε μεγάλη πέραση στο κοινό.

Το ενθαρρυντικό της υπόθεσης είναι ότι με τις νέες τεχνολογίες που έχει στην διάθεσή της η παραγωγή δεν θα χρειαστούν άλλα 10 χρόνια μέχρι να ετοιμαστεί η νέα ταινία και έτσι θα πρέπει να την περιμένουμε σύντομα (μέσα στα επόμενα 2 χρόνια δηλαδή) στις μεγάλες αίθουσες.

αναρτήστε το στις 
σελίδες σας πατώντας
το κουμπί SHARE
Bookmark and Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου