Welcome at Tsataki - ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ


Τετάρτη 5 Μαΐου 2010

Βίαια επεισόδια στην Αθήνα με 3 νεκρούς!!!!!!!!!!!!!

 

 ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ  ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ  ''ΠΑΠΙΑ" ΤΟ "ΤΡΟΚΤΙΚΟ"

 αυτη είναι η πρώτη ανάρτησή του

Και οι 3 νεκροί ήταν υπάλληλοι της τράπεζας!

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΞΕΦΤΙΛΑ! ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΠΟΥ ΖΗΤΑΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΑΘΩΟΥΣ!



Αυτό το πράγμα είναι τουλάχιστον ξεφτίλα για το ελληνικό κράτος! 3 άνθρωποι σηκώθηκαν το πρωί να πάνε στη δουλειά τους και δεν θα ξαναγυρίσουν γιατί κάποιοι ανεγκέφαλοι βρήκαν ότι ο καλύτερος τρόπος να διαμαρτυρηθούν είναι να κάψουν μια τράπεζα με αθώους εργαζόμενους μέσα! Ρε έχετε τρελαθεί; Σκοτώνετε κόσμο από ..άποψη; Καλύτερα να ...

καθόσασταν στα σπίτια σας αν δεν ξέρετε πώς να διαδηλώσετε! Είναι δυνατόν να "μάχεστε" υπέρ του δίκαιου του εργάτη σκοτώνοντας τον; Ουστ ρε!

Και άλλες φωτογραφίες απο το σημείο της τραγωδίας



Μιλάμε για τραγωδία. 3 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους απο τη φωτιά στην τράπεζα.

Πιθανότατα 2 άντρες και μια γυναίκα όπως έχουν πει.










Πηγή troktiko 

ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ, ΒΛΕΠΕ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ, ΕΊΝΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΣΤΉΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ 35 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ?

ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΚΑΙΝΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΜΑΓΑΖΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΙΑΥΤΑ


ΜΑΖΕΨΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΥΣ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΥΣ ΠΟΥ ΦΟΡΑΝΕ ΤΙΣ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ - ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ  ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΤΗΣ ΑΝΤΙΛΑΪΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΙΠΙΛΑΝΕ ΟΛΑ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΟΣ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ  ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ

αναρτήστε το στις 
σελίδες σας πατώντας
το κουμπί SHARE
Bookmark and Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου