Welcome at Tsataki - ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ


Πέμπτη 15 Απριλίου 2010

Νίκος Γκάλης - Nikos Gkalis - Ο ΘΡΥΛΟΣ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ είναι ΕΔΩ - VIDEO

Σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις του, ο Νίκος Γκάλης μιλάει για όλα στην πρεμιέρα της νέας εκπομπής της ΕΤ1 «Οι Έλληνες» με την Κατερίνα Αναστασοπούλου.

Μεταξύ άλλων θυμάται τα πρώτα του βήματα στο κολεγιακό πρωτάθλημα των ΗΠΑ και αποκαλύπτει για πρώτη φορά τα συναισθήματά του για το άδοξο τέλος στην καριέρα του. Εξηγεί γιατί έγειρε η ζυγαριά της επιλογής του προς την ομάδα του Άρη και το πώς δεν υπέκυψε στο δίλημμα για καριέρα στο ΝΒΑ.

«Ήταν πολύ μεγάλη τιμή που μπόρεσα να τον δω από κοντά και να κάνουμε τη συνέντευξη. Είναι ένας άνθρωπος που ....
....τον αγαπάει όλη η Ελλάδα και αυτό το συνειδητοποίησα και από την εκπομπή, που όλοι όσοι δούλεψαν γι' αυτήν ενθουσιάστηκαν μαζί του» λέει στο Yupi η Κατερίνα Αναστασοπούλου, η οποία προέρχεται επίσης από το χώρο του μπάσκετ, μιας και έπαιζε στην ομάδα του Άρη Χολαργού.

Ο Νίκος Γκάλης μίλησε και για την οικογενειακή του ζωή. «Αναφέρθηκε εκτενώς στην κόρη του λέγοντας χαρακτηριστικά: "με κάνει ό,τι θέλει, είναι αρχηγός μέσα στο σπίτι". Γενικότερα επειδή μέσα στα γήπεδα γνωρίσαμε ένα άλλο πρόσωπό του, εκείνο δηλαδή που έπαιρνε όλη την ομάδα επάνω του και ήταν παρεξηγημένος, επειδή είχε την εικόνα του αυστηρού, τώρα που πέρασαν αρκετά χρόνια από τότε που ήταν στην ενεργό δράση, όσοι δουν την εκπομπή θα διαπιστώσουν ότι έχει γλυκάνει πολύ. Μου έκανε εντύπωση ότι γελούσε πολύ, στη μισή συνέντευξη γελάει. Αυτό ήταν ευχάριστη έκπληξη για μένα και θα είναι πιστεύω και για όσους δουν τη συνέντευξη. Είναι πολύ ευτυχισμένος με την οικογένειά του και μου τόνισε συγκεκριμένα: "εγώ ζω γι' αυτούς τώρα"».

Επιπλέον, για πρώτη φορά μετά την αποχώρησή του από τα γήπεδα, ο Νίκος Γκάλης αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να ασχοληθεί στο μέλλον με την προπονητική. «Μου το είπε ξαφνικά» συμπληρώνει η Κατερίνα «όταν του τόνισα ότι έριξε μαύρη πέτρα πίσω του και μου απάντησε: "μπορεί στο μέλλον να ασχοληθώ με την προπονητική, δεν ξέρει κανείς. Δεν είναι κάτι που θα κάνω τώρα, αύριο το πρωί ας πούμε, αλλά δεν το αποκλείω να γίνει στο μέλλον". Δυο φορές μου το είπε αυτό» καταλήγει η οικοδέσποινα της νέας εκπομπής.

Στην εκπομπή μιλούν για τον Νίκο Γκάλη, ο μεγάλος Ρώσος αντίπαλός του, από τον ιστορικό τελικό του 1987, Βαλερί Τιχονένκο, ο άλλοτε αντίπαλός του στο πανεπιστήμιο και προπονητής σήμερα στο ΝΒΑ Κέρτ Ράμπις, καθώς και ο προπονητής του στον Άρη, Γιάννης Ιωαννίδης.











αναρτήστε το στις 
σελίδες σας πατώντας
το κουμπί SHARE
Bookmark and Share


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου