Welcome at Tsataki - ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ


Τετάρτη 14 Απριλίου 2010

"Δώρισαν παρκάκι για να γίνει πολυκατοικία σε δημοτικό τους σύμβουλο!"


"Με ισχυρές πιέσεις σε όσους αντιδρούσαν, κατάφεραν χθες το βράδυ στο Δημοτικό Συμβούλιο Καβάλας με ισοψηφία 14-14 και με πλειοψηφούσα την ψήφο του προέδρου να προσκυρώσουν ένα παρκάκι στον Πρ. Ηλία, σε οικόπεδο της οικογένειας του δημοτικού τους συμβούλου Τάσου Κυριατζή, με στόχο να
γίνει μεγάλη πολυκατοικία!


Το θέμα είχε έρθει άλλες δύο φορές στο Δ.Σ., και διαπιστώνοντας ότι υπάρχουν αντιδράσεις, είχε αποσυρθεί.
Μοιράζουν τη δημοτική περιουσία του Δήμου Καβάλας, στους δικούς τους δημοτικούς συμβούλους, παρά τις αντιδράσεις, και προσκύρωσαν χθες το βράδυ, στην τρίτη προσπάθεια, ένα παρκάκι στον Πρ. Ηλία, στην ιδιοκτησία της οικογένειας του πρώην Αντιδημάρχου Τάσου Κυριατζή, για να γίνει πολυκατοικία. Πρέπει να ντρέπονται ο Δήμαρχος Κωστής Σιμιτσής, που το μεθόδευσε και οι ........δημοτικοί σύμβουλοι που ψήφισαν θετικά, σε ένα τόσο ευαίσθητο ζήτημα και με πλειοψηφία της ψήφου του Προέδρου Παύλου Γεωργιάδη, ανέτρεψαν την ισοψηφία του 14-14.

Άλλοι Δήμοι, αγοράζουν ή απαλλοτριώνουν ιδιωτικές περιουσίες για να δημιουργήσουν κοινόχρηστους χώρους κι αυτοί κάνουν ακριβώς το αντίθετο. Κάνουν τα πάρκα πολυκατοικίες και κάποιους δημοτικούς τους συμβούλους πιο πλούσιους από πριν. Αν όχι άμεσα, θα πρέπει στις ερχόμενες εκλογές να απαντήσουν στην κοινή γνώμη της Καβάλας, να δικαιολογηθούν και να απολογηθούν στους ψηφοφόρους τους, γιατί στέρησαν το παρκάκι του Προφήτη Ηλία από τα παιδιά της γειτονιάς και το έδωσαν δώρο σε δημοτικό τους σύμβουλο, για να γίνει πολυκατοικία.

Από την ψηφοφορία απουσίαζαν ο Λευτέρης Αθανασιάδης και ο Άρης Βέρρος, για να μην έχουν ηθική ευθύνη για το ανοσιούργημα αυτό της δημοτικής αρχής, αλλά οι ευθύνες υπάρχουν και γι’ αυτούς, αφού δεν είχαν το θάρρος να υπερασπιστούν τη δημοτική περιουσία και την άφησαν βορά στις ορέξεις αυτών, που θεώρησαν την εκλογή τους στον Δήμο, ως καλή ευκαιρία να πλουτίσουν."

http://www.k-tipos.gr


αναρτήστε το στις 
σελίδες σας πατώντας
το κουμπί SHARE
Bookmark and Share


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου