Welcome at Tsataki - ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ


Παρασκευή 27 Αυγούστου 2010

SOLD OUT o ANDREA BOCELLI στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού στις 7 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2010



ANDREA BOCELLI


ΩΔΕΙΟ ΗΡΩΔΟΥ ΤΟΥ ΑΤΤΙΚΟΥ
7 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2010

ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΗΣ / SOLD OUT
Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την θερμή σας υποστήριξη και να σας ενημερώσουμε ότι τα εισιτήρια σας για τη συναυλία Αndrea Bocelli, προς αποφυγή συνωστισμού την ημέρα της συναυλίας, θα είναι διαθέσιμα για παραλαβή από τα εκδοτήρια του Φεστιβάλ Αθηνών, Πανεπιστημίου 39, εντός της στοάς Πεζματζόγλου απο τη Δευτέρα 23 Αυγούστου μέχρι και τις 6 Σεπτεμβρίου - Δευτέρα έως και Παρασκευή 9πμ με 4μμ και Σάββατο 9πμ με 2μμ. τηλ. 210 32 72 000.
Την ημέρα της συναυλίας - 7 Σεπτεμβρίου - θα είναι διαθέσιμα προς παραλαβή από τις 5μμ στα ταμεία του Ωδείου Ηρώδου Αττικού.  

στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού ο κορυφαίος τενόρος Andrea Bocelli, προσκεκλημένος απο το «ΙΔΡΥΜΑ ΔΡΑΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ» (BREAST CANCER ACTION FUND).

"Εάν ο Θεός είχε φωνή, θα έμοιαζε με τη φωνή του Andrea Bocelli" είναι το πασίγνωστο σχόλιο της Celine Dion για το διάσημο καλλιτέχνη. Η παγκόσμια αναγνώριση της ποιότητας της φωνής του τον έχει εντάξει ανάμεσα στους καλλιτέχνες-θρύλους με τις μεγαλύτερες πωλήσεις δίσκων διεθνώς και με το δικό του Aστέρι στο Δρόμο της Δόξας στο Ηollywood.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου