Welcome at Tsataki - ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ


Παρασκευή 9 Ιουλίου 2010

Μετά τη διεθνή κατακραυγή η Jennifer Lopez ακύρωσε τη Συναυλία στη κατεχώμενη Κύπρο!!!

Δεν έρχεται τελικά στην Κύπρο!

Με το ακόλουθο δημοσίευμα
σήμερα ο εκπρόσωπός της ανακοίνωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ότι η Τζένιφερ Λόπεζ ακυρώνει τη συναυλία της που θα έδινε στις 20 Ιουλίου (επέτειο της τουρκικής εισβολής) !!

«Η Τζένιφερ Λόπεζ ποτέ εν γνώσει της δεν θα υποστήριζε οποιοδήποτε κράτος, χώρας, ίδρυμα ή καθεστώς το οποίο θα είχε σχέση με οποιαδήποτε μορφή παραβίασης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Μετά από πλήρη ανασκόπηση όλων των σχετικών περιστάσεων στην Κύπρο, η απόφαση των συμβούλων της ήταν να αποσυρθεί από την εμφάνιση. Ήταν μια συλλογική απόφαση η οποία αντικατοπτρίζει την ευαισθησία μας στις πολιτικές πραγματικότητες της περιοχής»!!!


Σε επικοινωνιακό Μπούμερανγκ για την Τουρκική Πλευρά μετατράπηκε η πολυδιαφημισμένη επίσκεψη της Τζένιφερ Λόπεζ στα κατεχόμενα.

Υπό το βάρος της διεθνούς κατακραυγής η οποία προκλήθηκε κυρίως μέσω ...
πλατφόρμας που στήθηκε στο FACEBOOK η Τζένιφερ Λόπεζ έκανε δεύτερες σκέψεις και τελικά ακύρωσε την επίσκεψη της αφήνοντας εκτεθειμένους τους Τούρκους διοργανωτές του επικοινωνιακού παιχνιδιού που είχε στηθεί εις βάρος της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Μετά την εξέλιξη αυτή το «Μεγάλο Γεγονός» που είχε ως στόχο την προβολή των κατεχομένων ουσιαστικά προβάλει την παρανομία που διαπράττει η Τουρκία στα κατεχόμενα η οποία αποτέλεσε τον βασικό λόγο αλλαγής γνώμης από την Τζένιφερ Λόπεζ.

Το επικοινωνιακό παιχνίδι των Τούρκων ουσιαστικά έπληξε τους ιδίους.
Το θέμα της παράνομης επίσκεψης της Τζένιφερ Λόπεζ είχε μετατραπεί σε παγκόσμια είδηση μέσω του FACEBOOK και των «παιδιών» που ίδρυσαν το Γκρουπ κατά της επίσκεψης.
Τα τεκταινόμενα στην συγκεκριμένη πλατφόρμα είχαν μεταδώσει χθες τα μεγαλύτερα δίκτυα ΜΜΕ στις Ηνωμένες Πολιτείες πολλαπλασιάζοντας ουσιαστικά την πίεση που είχε ασκηθεί από την πλατφόρμα.

Και ενώ οι Τούρκοι επιχειρούσαν να περάσουν το μήνυμα ότι στα κατεχόμενα δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα η ακύρωση της επίσκεψης υποδεικνύει στα εκατομμύρια ανθρώπων ότι συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο.
Είναι ξεκάθαρο ότι πρόκειται για επικοινωνιακό παιχνίδι που εξελίχθηκε σε μέγα λάθος και ομοιάζει με βόμβα που εξερράγη στα χέρια του βομβιστή!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου