Welcome at Tsataki - ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ


Πέμπτη 8 Ιουλίου 2010

Πέθανε ο Γιώργος Δρίτσας, ο αγωνιστής κατά των εγκληματιών των καρτέλ


Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΡΙΤΣΑΣ ΗΤΑΝ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ ΤΗ NESTLE ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ!


Πέθανε ο αγωνιστής κατά των εγκληματιών των καρτέλ Γιώργος Δρίτσας

Σήμερα το πρωί 8-7-2010 άφησε την τελευταία του πνοή η Γιώργος Δρίτσας, ο καφέμπορος που πολέμησε τα καρτέλ, ο αγωνιστής κατά των εγκληματιών των καρτέλ....
Η καρδιά του δεν άντεξε την μεγάλη πίεση που του δημιούργησαν οι δικαστικοί αγώνες κατά των καρτέλ, αυτών των εγκληματιών που τον οδήγησαν στα δικαστήρια περισσότερες από 1000 φορές με στόχο την οικονομική, ηθική και φυσική του εξόντωση.

Η καρδιά του δεν άντεξε τις συστηματικές προσπάθειες των διοικούντων να θάφτει η καταγγελία του στα συρτάρια της Επιτροπής Ανταγωνισμού.

Η καρδιά του δεν άντεξε την αδικία.

Η καρδιά του δεν άντεξε την ξεφτίλα και την ταπείνωση στην οποία τον οδήγησαν οι εγκληματίες και οι προστάτες τους.

Η καρδιά του δεν άντεξε την οικονομική και ψυχική διάλυση της οικογένειας του.

Μπράβο στους εγκληματίες και στους προστάτες τους. Μπράβο σας, το αίμα του Γιώργου του Δρίτσα το ήπιατε επιτέλους. Επιτέλους μπορεί και να απαλλαγείτε από τα δικαστήρια αφού ο πολέμιος σας δεν θα μπορεί να σας ξεμπροστιάσει από τον τάφο του. Μπράβο σας, κοιμηθείτε ήσυχοι. Βρομιάρηδες, σκουλήκια.

Γιώργο Δρίτσα είσαι ένας από τους ελάχιστους λόγους που νοιώθω περήφανος που είμαι Έλληνας. Σου ορκίζομαι στην ζωή του παιδιού μου ότι θα συνεχίσω τον αγώνα σου με όλες μου τις δυνάμεις.

Καλό ταξίδι

Ο Αγωνιστής που δίκασε τον πρόεδρο μιας Ανεξάρτητης Αρχής.Γενικός Γραμματέας του STOPCARTELαπό την ίδρυσή του,έδινε καθημερινά τις μάχες κατά των μεγάλων οικονομικών συμφερόντων από κάθε μετερίζι.Το Ελληνικό Αντιμονοπωλιακό κίνημα τιμά τον μεγάλο Αγωνιστή Γιώργο Δρίτσα και υπόσχεται στούς Ελληνες πολίτες ότι θα συνεχίσει ανυποχώρητα τον μεγάλο αγώνα του.

Η κηδεία του εκλειπόντος θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 10 Ιουλίου στίς 12 το μεσημέρι από το Νεκροταφείο Ζωγράφου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου