Welcome at Tsataki - ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ


Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

ΣΕ VIDEO ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΜΙΚΗ προς τον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ στην εκπομπή του Λαζόπουλου

Πριν από 38 χρόνια έγινε το Πολυτεχνείο για να φύγει η Χούντα.

Τότε οι δικτάτορες μας είχαν στερήσει την ελευθερία.

Τώρα είμαστε φαινομενικά ελεύθεροι, όμως στην ουσία μας κυβερνούν οι ξένοι.

Τότε τα όπλα τους ήταν ο φόβος της βίας και των τανκς.

Τώρα οι ξένοι μας απειλούν με την ταπείνωση, την εξαθλίωση και το φάσμα της πείνας...

Κουρεύουν τον λαό. Κουρεύουν την Δημοκρατία. Κουρεύουν τον πλούτο της χώρας και το μέλλον των νέων.

Οι ξένοι θέλουν μια Ελλάδα χωρίς τους Έλληνες.

Σκοπός τους είναι να μας διαλύσουν και να μας κλέψουν.

Σε λίγο η νέα Κυβέρνηση θα αρχίσει το ξεπούλημα. 

Για τον λόγο αυτό δεν θα πρέπει να αφήσουμε να πραγματοποιηθούν τα σχέδιά τους.

Την Δημόσια περιουσία μας που έχει εκτιμηθεί σε 600 και πλέον δισ. Ευρώ, έχει συμφωνηθεί να την πουλήσουν αντί 120 δισ. Ευρώ μόνο.

Στη συνέχεια έχουν βάλει στο μάτι τον...
.... εθνικό μας πλούτο, ορυκτό και υποθαλάσσιο, που ανέρχεται σε τρισεκατομμύρια Ευρώ.


Όλα αυτά τα νούμερα δείχνουν πως στην πραγματικότητα η χώρα μας είναι πλούσια, όμως οι ξένοι μαζί με τους ντόπιους συνεργάτες τους μας εμποδίζουν συστηματικά να αξιοποιήσουμε και να εκμεταλλευτούμε αυτά που μας ανήκουν.
Κι ακόμα χειρότερα. Με πρόσχημα το Δημόσιο Χρέος, μας έχουν κάνει να πιστέψουμε ότι είμαστε φτωχοί και ανήμποροί. Ενώ υπάρχουν ακόμα και μεγάλες χώρες, όπως οι ΗΠΑ και η Γερμανία που έχουν διπλάσια και τριπλάσια από εμάς δημόσια χρέη.

Στο κάτω-κάτω τα δικά μας χρέη δεν αφορούν τον λαό μας, που δεν ωφελήθηκε από αυτά τα δάνεια, γιατί έγιναν πίσω από την πλάτη του  και οι μόνοι που κέρδισαν είναι οι ξένες Τράπεζες, οι μεγάλες διεθνείς Εταιρίες, (όπως λ.χ. η Siemens) και οι ξένοι και ντόπιοι μεσάζοντες.

Και γι' αυτό θα πρέπει να γνωρίζει ο Λαός μας ότι δεν χρωστάμε σε κανένα τίποτα. Και δεν πρόκειται να πληρώσουμε σε κανένα τίποτα, φτάνει να διώξουμε από πάνω μας τους ανάξιους κυβερνήτες που έχουν γίνει όργανα των ξένων και να εκλέξουμε μια ελεύθερη κυβέρνηση που θα έχει το σθένος, τη θέληση και το θάρρος να πει ΟΧΙ.

Αντίθετα είναι οι ξένοι που μας χρωστούν, όπως λ.χ. οι Γερμανοί, για τις καταστροφές που προκάλεσαν, γι' αυτούς που έχασαν τη ζωή τους εξ αιτίας τους, για τα αποθέματα χρυσού που μας έκλεψαν. Όλα αυτά ο Καθηγητής Άγγελος Αγγελόπουλος τα υπολογίζει σε 210 δισ. Ευρώ.

Δεν είναι όμως μόνο οι ξένοι που μας χρεώσανε. Στις Ελβετικές τράπεζες οι Έλληνες πλούσιοι έχουν καταθέσει 80 δισ. Ευρώ αφορολόγητα και στις εταιρίες of shore άλλα 600. Που μόνο μια ελεύθερη Κυβέρνηση θα μπορέσει να βάλει στο χέρι.

Όπως βλέπετε λοιπόν, το ξαναλέω, η Ελλάδα είναι μια πλούσια χώρα, που έχει την ατυχία να βρίσκεται εδώ και πολλές δεκαετίες στα νύχια των ξένων και των ντόπιων συνεργατών και οργάνων τους.

Την οριστική λύση μπορεί να τη δώσει μόνο ο ενωμένος λαός, οργανωμένος μέσα σε μια ενιαία οργάνωση. Μέσα σε ένα Ελληνικό Λαϊκό και Δημοκρατικό Μέτωπο ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ. 

Όπως το Πολυτεχνείο σήμανε την αρχή του τέλους της Δικτατορίας, έτσι και η ΝΕΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ θα πρέπει να σηματοδοτήσει το τέλος της Ξενοκρατίας.

Έως τώρα με την πάλη μας καταφέραμε να διώξουμε από πάνω μας την κυβέρνηση Παπανδρέου. Πανικόβλητοι οι Μέρκελ και Σαρκοζί διατάξανε τον Έλληνα πρωθυπουργό να συμμορφωθεί προς τας υποδείξεις και να σχηματίσει κυβέρνηση με τον Σαμαρά. Επειδή δεν τους πιστεύουν, τους ζητούν γραπτές δηλώσεις υποταγής. Εκεί μας κατάντησαν.

Επί πλέον η προβληματική απομάκρυνση Παπανδρέου αποκάλυψε όχι μόνο τη σήψη και τη σύγχυση της Εξουσίας αλλά την εικόνα μιας τραγικής γελοιοποίησης, που μας εκθέτει ακόμα περισσότερο διεθνώς, ενώ από την άλλη πλευρά αποκαλύπτει ανάγλυφα στον ελληνικό λαό την ανικανότητα και την ελαφρότητα αυτών που επιμένουν να μας κυβερνούν, ενώ δείχνουν ότι δεν έχουν ούτε καν συνείδηση για το τι γίνεται γύρω μας.

Σε λίγο όμως θα διαπιστώσουν όλοι, και στην Ευρώπη και εδώ, ποια είναι η μεγάλη πλειοψηφία του ελληνικού λαού και ποιοι την εκπροσωπούν. 
Οι ξένοι έδωσαν εντολή να ενωθούν οι πιστές στην Τρόικα ηγεσίες λέγοντας ψέματα ότι σχηματίζουν κυβέρνηση εθνικής ενότητας, ενώ στην ουσία δεν εκπροσωπούν πάνω από το ένα τέταρτο του λαού μας.

Σ' αυτή την απελπισμένη τους προσπάθεια η απάντηση θα έρθει από τον πολλαπλασιασμό της δύναμης των Ελεύθερων και Ανεξάρτητων Ελλήνων πίσω από την ηρωική λέξη ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ.

Εσείς οι νέες και οι νέοι που τιμάτε το Πολυτεχνείο, θα πρέπει να αποτελέσετε την πρωτοπορία της Νέας Αντίστασης.

Όλοι με την Ελληνική Λαϊκή Δημοκρατική Αντίσταση.
Όλοι για την Ελλάδα.

9.ΧΙ.2011

Μίκης Θεοδωράκης

*  Το ανωτέρω κείμενο του Μ. Θεοδωράκη μεταδόθηκε μαγνητοσκοπημένο από την εκπομπή του Λάκη Λαζόπολου στις 15.11.2011.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου