Welcome at Tsataki - ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ


Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010

επεισόδεια ΤΩΡΑ στα εξάρχεια ενόψει της προγραμματισμένης συγκέντρωσης μνήμης (στις 21.00)

19.05
 Κόσμος υπάρχει αυτή τη στιγμή στο σημείο δολοφονίας του Αλέξη ενόψει της προγραμματισμένης συγκέντρωσης μνήμης (στις 21.00) και στο πάρκο  στα Εξάρχεια. Αστυνομικές δυνάμεις εμφανίστηκαν στη διασταύρωση Ζωοδόχου Πηγής και Σόλωνος και ο κόσμος προχώρησε στη δημιουργία οδοφραγμάτων για να τους απωθήσει

19.10
Διαδηλωτές επιτέθηκαν στη διμοιρία που βρίσκεται στη Ζωοδόχου Πηγής και Σόλωνος. Τα ΜΑΤ απάντησαν με βομβίδες κρότου-λάμψης και οι διαδηλωτές απαντούν με τη ρίψη πετρών.

  19:46

από επιτόπια ανταπόκριση στο κόκκινο: διμοιρίες την έπεσαν βαλτετσίου και μπενάκη. δέσανε τουλάχιστον 2 άτομα που απλά περνούσαν, και στους παρευρισκόμενους από γύρω μαγαζιά που ζητήσανε το λόγο, τους πνίξανε στη χημεία και τους τραμπουκίζουν.


 19 :51  Χημικά και απειλές αστυνομικών σε περαστικούς
Πρίν λίγα λεπτά έξω από ψητοπωλείο στην Μπενάκη, στα Εξάρχεια ΜΑΤ σταμάτησαν διερχόμενο ζευγάρι και χωρίς λόγω τους έκαναν προσαγωγή. Θαμώνες του ψητοπωλείου βγήκαν να παρέμβουν και οι ηρωικοί αστυνομικοί έριξαν δακρυγόνα.
Σε διαμαρτυρίες κόσμου κλεισμένου σε κοντινό μαγαζί αστυνομικός  απάντησε χαρακτηριστικά "Σκάστε μή σας θάψουμε όλους εδώ μέσα".

19:53
 ΜΑΤ - διαδηλωτές - εγκλοβησμένοι
Αυτή τη στιγμή είναι εγκλωβισμένοι καμιά 100 άτομα στο Τραίνο Καφέ στην Μπενάκη και απο έξω τα ΜΑΤ περιμένουν...

20 : 10
Υπάρχει πολύ κόσμος μαζεμένος και στη Μεσολογγίου και τα ΜΑΤ ρίχνουν βροχή από χημικά

 Μεσολλογίου και τζαβέλα χημικά και κρότου λάμψης πετάγονται πανω στον κόσμο

πριν απο λιγο ΜΑΤ  πηγαν στο σημειο που δολοφονησαν τον γρηγοροπουλο και εριχναν χημικα και κροτου λαμψης μεσα στον κοσμο που ειχε απο νωρις μαζευτει εκει

20:22
 συγκρουσεις γυρω από την  πλατεια στα Εξαρχεια, σκορπάει ο κοσμος, πολλα ΜΑΤ και πολύς κόσμος στα στενά , 2 βεβαιωμένες προσαγωγές κοντα στην πλατεια, ίσως 4, δεν εχει επιβεβαιωθεί

20:42
Έπιασαν ενα ατομο  στα Εξάρχεια επειδή έπερνε φωτογραφίες

20 :59
στο σημειο της δολοφονίας του Αλέξη, φωνάζονται πολλά συνθήματα, δυνατός παλμός, φωνάζονται ονόματα δολοφονημένων πολιτών από αστυνομικούς

 21:31
Τα ΜΑΤ  επιτέθηκαν στην συγκέντρωση στη Μεσολογγίου. Έριξαν πολλά χημικά και ο κόσμος αναγκάστηκε να διαλυθεί.
σπασανε και το μνημείο του Αλέξη !
 Aπό κάτοικο 22:11
Ντου από την Αραχώβης στην πλατεία, έχουν ρίξει τόνους χημικά σε κατοικημένη περιοχή, αυτό δεν έχει ξαναγίνει, μέσα στα σπίτια μπαίνει το αέριο.
Τώρα μια διμοιρία Ζ. Πηγής και Αραχώβης, άλλη Βαλτετσίου και Μπενάκη, άλλη Μπενάκη και Ερεσσού. 





http://static.madata.gr/files/alex_grig_119965372.jpgΓια πρώτη φορά, δύο χρόνια μετά τη δολοφονία του παιδιού της, η μητέρα του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου… Τζίνα Τσαλικιάν, λύνει τη σιωπή της και μιλάει στη δημοσιογράφο Γιάννα Παπαδάκου, μέσα από τη συχνότητα της ΝΕΤ σήμερα στις 22:00 στην εκπομπή «Επικαιρότητα».


Ούτε ένα συγγνώμη δεν ακούστηκε όλους αυτούς τους μήνες από τα χείλη του Κορκονέα. Αυτό είναι το παράπονο της μητέρας του αδικοχαμένου Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, όπως δήλωσε στην «Εspresso» ο εκπρόσωπος της οικογένειας Ανδρέας Κωνσταντίνου μετά το τέλος της πολύκροτης δίκης. Ο πέλεκυς της Δικαιοσύνης έπεσε βαρύς στον ειδικό φρουρό Επαμεινώνδα Κορκονέα, καθώς όχι μόνο δεν του αναγνωρίστηκε κανένα ελαφρυντικό, αλλά αντίθετα το δικαστήριο του μετέτρεψε σε αυστηρότερη την κατηγορία και τον καταδίκασε σε ισόβια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου