Welcome at Tsataki - ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ


Σάββατο 16 Μαρτίου 2013

( VIDEO ) ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΖΗΤΑΕΙ Ο ΛΙΛΛΗΚΑΣ



Ο Γιώργος Λιλλήκας έκανε λόγο για Βατερλό της κυβέρνησης σχετικά με τη συμφωνία που επήλθε με την τρόικα.

«Η συμφωνία στην οποία κατέληξε η κυβέρνηση με την Τρόικα οδηγεί στην καταστροφή. Πρόκειται για βατερλό. Ο πρόεδρος κ. Αναστασιάδης και η κυβέρνηση του αποδείχθηκαν τελικά ανίκανοι να υπερασπιστούν τα εθνικά μας συμφέροντα. Ο κύριος Αναστασιάδης πρόδωσε μέσα σε δεκαπέντε μέρες την εντολή που πήρε από τους πολίτες».

Παράλληλα ο κ.Λιλλήκας, κάλεσε τους πολίτες σε
μαζικές κινητοποιήσεις ενώ ανέφερε πως η μόνη λύση είναι το δημοψήφισμα.


Ακολουθεί η γραπτή δήλωσή του και το VIDEO :



  • ΓΡΑΠΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΩΡΓΟΥ ΛΙΛΛΗΚΑ

    Να αποφασίσει ο λαός για τη συμφωνία Αναστασιάδη – Τρόικας

    16.03.13

    Η συμφωνία στην οποία κατέληξε η Κυβέρνηση με την Τρόικα στη Σύνοδο του Eurogroup οδηγεί σε εθνική καταστροφή. Είναι Βατερλώ.

    Η πολυδιαφημιζόμενη σκληρή διαπραγμάτευση αποδείχθηκε τελικά παράδοση άνευ όρων στις ορέξεις της Τρόικα και κάποιων βόρειων «εταίρων» μας.

    Ο Πρόεδρος κ. Αναστασιάδης και η Κυβέρνηση του, αποδείχθηκαν ανίκανοι να υπερασπιστούν αποτελεσματικά τα εθνικά μας συμφέροντα. Δυστυχώς επιβεβαίωσαν τις ανησυχίες μας, για το βαθμό των εθνικών τους αντιστάσεων. Ο Πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης ζήτησε την ψήφο των πολιτών για να βελτιώσει τους όρους του Μνημονίου. Ο Πρόεδρος κ. Αναστασιάδης πρόδωσε, μέσα σε 15 μέρες τη λαϊκή εντολή που πήρε. Φέρει τεράστιες πολιτικές ευθύνες γιατί ενώ είχε εναλλακτικές επιλογές, αρνήθηκε ακόμη και να τις διερευνήσει.
    Με τη συμφωνία Αναστασιάδη – Τρόικας οι πολίτες καλούνται να πληρώσουν για τις τραπεζικές ατασθαλίες και εγκληματικές παραλείψεις, για να εξυπηρετηθεί το οικονομικό και πολιτικό κατεστημένο που αλληλοστηρίζεται.
    Αυτή η συμφωνία δεν μπορεί να επικυρωθεί από τη Βουλή. Οι βουλευτές δεν έχουν εξουσιοδοτηθεί από το λαό για να αποφασίσουν για μια συμφωνία που υποθηκεύει και τους πόρους και το μέλλον.

    Μόνος αρμόδιος να αποφασίσει είναι ο λαός. Η Δημοκρατία αλλά και το εθνικό συμφέρον απαιτεί να προσφύγουμε στο λαό. Κι’ αυτό μπορεί να γίνει με δύο τρόπους:
    >> Είτε με Δημοψήφισμα για τη Συμφωνία Αναστασιάδη – Eurogroup
    >> Είτε με Προεδρικές Εκλογές
    Ταυτόχρονα πρέπει να μελετήσουμε και το ενδεχόμενο επιστροφής στη λίρα, αλλά και να πάρουμε πρωτοβουλίες για συμμαχίες με φίλες χώρες.

    Καλώ τους πολίτες σε εγρήγορση και σε μαζικές κινητοποιήσεις. Ανακοινώνω ότι την ερχόμενη Τρίτη οργανώνουμε τις πρώτες μαζικές συγκεντρώσεις στη Λευκωσία..
    Ο λόγος ανήκει τώρα στους πολίτες





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου