Welcome at Tsataki - ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ


Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2009

το ασχημόπαπο ( η Susan Boyle ) ξεπέρασε το 1,000,000 πωλήσεις στη Βρετανία αλλά και τα 5,000,000 σε όλο τον κόσμο.


Την θυμάστε ?? Είναι η Susan Boyle που στο talent show της βρετανίας είχε αρχικά χλευαστεί λόγο ηλικίας (47 ετών) και εμφάνισης ( γεματούλα ) αλλά έδωσε αποστομοτική απάντηση σε όλους αυτούς που νομίζουν ότι το τραγούδι είναι θέμα ηλικίας και εμφάνισης.και όχι ταλέντου, φωνής και κυρίως ψυχής, που όχι μόνο διαθέτει η Susan Boyle αλλά ξεχειλίζει ολόκληρη.
Το σχετικό στιγμιότυπο από εκείνη την βραδιά έκανε τον γύρο του κόσμου και σε ελάχιστο χρόνο έγινε γνωστή και αγαπητή σε όλους.
Να σημειώσουμε ότι πάνω από 100 εκατομμύρια φορές έχει παιχτεί μέχρι σήμερα στο youtube με αποτέλεσμα η εταιρία να μην δίνει πιά το ( τον κωδικό δηλαδή που βάζουμε για να αναρτήσουμε το video σε κάποια ιστιοσελίδα) .
Αυτό σημένει ότι ο αριθμός αυτών που το είδαν είναι διπλάσιος ή και τριπλάσιος.

Ας το θυμηθούμε



Χθες το βράδυ στο Britain's Got Talent την κάλεσαν στην σκηνή και της απένειμαν έναν τριπλά πλατινένιο δίσκο. Το "I dreamed a drem" ξεπέρασε το 1,000,000 πωλήσεις στη Βρετανία αλλά και τα 5,000,000 σε όλο τον κόσμο. Εχει καταρρίψει πολλά ρεκόρ και έχει προκαλέσει πονοκέφαλο σε πολλούς μεγάλους stars

Αυτά να τα βλέπουν μερικοί - μερικοί που έχουν καταντήσει την δημόσια προβολή των τραγουδιστών-στριών σε θέαμα και προσπαθούν να μας πείσουν ότι όλοι οι άλλοι πρέπει να τραγουδάνε στο Σπίτι τους.




Bookmark and Share







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου