Welcome at Tsataki - ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ


Σάββατο 25 Ιουνίου 2011

Μοτοπορεία των Πελοποννησίων από τον Ισθμό της Κορίνθου στο Σύνταγμα, την ημέρα ψήφισης του μεσοπρόθεσμου

Μοτοπορεία των Πελοποννησίων από τον Ισθμό της Κορίνθου στο Σύνταγμα, την ημέρα ψήφισης του μεσοπρόθεσμου

Και από την Πελοπόννησο οργανώνονται οι μοτοσικλετιστές που θα βρεθούν την μέρα της ψήφισης του Μεσοπρόθεσμου στο Σύνταγμα.

Το κάλεσμα γίνεται φυσικά και πάλι από το facebook ενώ οι διοργανωτές αναφέρουν τα παρακάτω:

Προσκαλούμε όλους τους μοτο-αγανακτισμένους από την Πελοπόννησο να οργανώσουμε την ημέρα ψήφισης του μεσοπρόθεσμου (28 Ιουνίου μάλλον) συγκέντρωση στον Ισθμό της Κορίνθου απ’ όπου θα μεταβούμε οδικώς στην Αθήνα.
Περισσότερα εδώ
http://www.facebook.com/event.php?eid=194997740551312

ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ‘ΜΟΤΟΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ’ ΑΠΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ,ΜΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΨΗΦΙΣΗΣ ΤΟΥ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟΥ ΣΤΙΣ 28 ΙΟΥΝΙΟΥ ΗΜΕΡΑ ΤΡΙΤΗ,ΜΕ ΣΗΜΕΙΟ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΝ ΙΣΘΜΟ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ(ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟ).
ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΔΩΣΟΥΜΕ ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΝΕΤΑΙ,ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΒΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΞΩ ΑΠΤΗΝ ΒΟΥΛΗ.
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ,ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΔΩ ΘΑ Σ…ΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΥΧΟΝ ΑΠΟΡΙΕΣ. ”Στις 27 του μήνα, παραμονή της μεγάλης μέρας, θα ξεκινήσουν κομβόι αυτοκινήτων και μοτοσυκλετιστών, από ολόκληρη την Ελλάδα, με σκοπό να εισρεύσουν στην Αθήνα. Η κίνηση αυτή θα έχει τεράστια δυναμική, θα κινητοποιήσει πολύ κόσμο που τυχόν “βαριέται” να κατέβει μόνος του στην πρωτεύουσα και θα ενισχύσει τον αγώνα που δίνουμε όλοι καθημερινά στις πλατείες. Εννοείται ότι θα ανοιχτούν και τα διόδια για ελεύθερη διέλευσή μας. Διαδώστε το και οργανωθείτε!! Πρέπει να οργανωθούμε ώστε σε κάθε πόλη να αντιστοιχεί μία διαδρομή που θα καταλήγει στην Αθήνα, και μία συγκεκριμένη ώρα αναχώρησης, η οποία θα είναι η ώρα που το κομβόι από τις προηγούμενες πόλεις θα φτάνει εκεί. Διαδώστε το παιδιά. Μπορεί να ξεκινήσουν 15 άτομα από Θράκη, στην Θεσσαλονίκη θα γίνουμε 500, στην Λάρισα 1000 και στην Αθήνα θα φτάσουμε χιλιάδες. Και φανταστεί το αυτό και από Πελοπόννησο, από δυτική Ελλάδα κλπ κλπ”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου