Welcome at Tsataki - ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ


Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2010

μιούζικαλ εμπνευσμένο από τη ζωή της πρόκειται να ανεβάσει η Μαρινέλλα στο θέατρο “Παλλάς”

Ενα φαντασμαγορικό μιούζικαλ εμπνευσμένο από τη ζωή της πρόκειται να ανεβάσει η Μαρινέλλα στο θέατρο “Παλλάς”! Την σκηνοθεσία της παράστασης έχει αναλάβει ο Σταμάτης Φασουλής κάτι που εξασφαλίζει εκ των προτέρων το κλειδί της επιτυχίας. Στις 15 Απριλίου ανοίγει η αυλαία για τη μεγάλη κυρία του πενταγράμμου και το μιούζικαλ με την υπογραφή Ρέππα- Παπαθανασίου παρέχει μόνο ένα δείγμα της καταπληκτικής αυτής δουλειάς που έχει στηθεί.
Η ιστορία θα μεταφέρει τον θεατή στις ........
δεκαετίες '50, '60, '70 και '80. Από τα πρώτα της βήματα στο τραγούδι, στους δρόμους της μεγάλης δόξας, μέχρι και σήμερα. Οι δύο σεναριογράφοι έχουν ολοκληρώσει το βιογραφικό αυτό οδοιπορικό κι εδώ και λίγες μέρες έχουν ξεκινήσει οι πρόβες. Στο πλευρό της Μαρινέλλας θα είναι οι Μέμος Μπεγνής, Τζένη Μπότση, Αντώνης Λουδάρος και η Ευαγγελία Μουμούρη.
Αν και πλησιάζει η ώρα που θα απολαύσουμε την παράσταση, κανείς δεν αποκαλύπτει παραπάνω λεπτομέρειες.
Σύμφωνα με πληροφορίες  εκτός από βιογραφικά στοιχεία της Μαρινέλλας το εν λόγω μιούζικαλ θα αφορά γενικότερα την εξελικτική πορεία της Ελληνίδας, που ουσιαστικά στα 60s άρχισε να χειραφετείται. Ενα στοιχείο-κλειδί είναι λοιπόν η ζωή της Ελληνίδας μέσα από τη σταρ. Το μιούζικαλ, που αναμένεται να είναι sold out, περνάει και ένα άλλο μήνυμα: αυτό της ισότητας των δύο φύλων, κάτι που έκανε πράξη η ίδια με τη ζωή της.

Η ζωή της Μαρινέλλας θα περνάει μέσα από flash back, ενώ εκείνη θα βρίσκεται στη σκηνή και θα αφηγείται τα γεγονότα. Τις μεγάλες δυσκολίες που αντιμετώπισε στα πρώτα της βήματα, τους έρωτες, τη γέννηση της μοναχοκόρης της Τζωρτζίνας. Θα μας μεταφέρει στην καθημερινότητά της και φυσικά θα εστιάσει στην αγάπη του κόσμου, το σημαντικότερο για εκείνη. Κάτι που γεύτηκε εντός κι εκτός Ελλάδας σε συναυλίες-θριάμβους. Ενα μεγάλο κομμάτι, δε, θα είναι αφιερωμένο στον αξέχαστο Στέλιο Καζαντζίδη, για τον οποίο η Μαρινέλλα δεν έπαψε ποτέ να τρέφει συναισθήματα αγάπης και εκτίμησης...




Τις χορογραφίες έχει αναλάβει ο Δημήτρης Παπάζογλου και τα κουστούμια η Ντένια Βαχλιώτη. Η ζωή της τραγουδίστριας θα περνά μέσα από flash back, ενώ εκείνη θα βρίσκεται στη σκηνή και θα αφηγείται τα γεγονότα. Τη περισσότερο να περιμένει κανείς, όταν συνεργάζονται οι «κολοσσοί» του ελληνικού θεάτρου και πενταγράμμου, από την απόλυτη επιτυχία!!!
Bookmark and Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου