Welcome at Tsataki - ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ


Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2010

Πιτ και Τζολί έσπευσαν να ενισχύσουν τους σεισμόπληκτους της Αϊτής



Έκκληση για την αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας στην Αϊτή, μετά το ολέθριο χτύπημα του Εγκέλαδου, απευθύνουν πολλές προσωπικότητες του κινηματογράφου και της τηλεόρασης.

Ήδη, το -γνωστό για την ανθρωπιστική του δράση- ζεύγος Πιτ-Τζολί διέθεσε στους σεισμόπληκτους το ποσό του ....

1 εκατ. δολαρίων, μέσω των Γιατρών Χωρίς Σύνορα.
«Αντιλαμβανόμαστε πως η άμεση ανταπόκριση είναι αναγκαία για την ανακούφιση των ανθρώπων που αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους, που υποφέρουν και που στην πλειονότητά τους έχουν ανάγκη άμεσης βοήθειας» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Μπραντ Πιτ.

Έκκληση για βοήθεια απηύθυνε μέσω της εκπομπής της και η Όπρα Γουίνφρι. «Είναι η στιγμή που εμείς, δηλαδή όλη η ανθρωπότητα, πρέπει να ενωθούμε και να βοηθήσουμε όσους έχουν ανάγκη» είπε, ζητώντας από τους τηλεθεατές της να ενισχύσουν το έργο του Ερυθρού Σταυρού.
Αντίστοιχες δηλώσεις έκαναν μέσω του Tweeter η Πάρις Χίλτον, ο Μπεν Στίλερ και άλλοι, ενώ ο τραγουδιστής των Coldplay Κρις Μάρτιν, καλώντας τον κόσμο να ενισχύσει τη βρετανική οργάνωση Oxfam.

Οικονομική βοήθεια αποφάσισαν, επίσης, να διαθέσουν, μέσω του Ερυθρού Σταυρού, τόσο η Paramount Pictures όσο και η Walt Disney Co.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου