Welcome at Tsataki - ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ


Παρασκευή 24 Μαρτίου 2017

ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ "ΕΠΙΤΑΦΙΟΣ - ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟΥ ΝΕΚΡΟΥ ΑΔΕΡΦΟΥ - ΕΠΙΦΑΝΙΑ - ΠΟΛΙΤΕΙΑ" κ.α. Αφιέρωμα στον Δημήτρη Χριστούλα

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ στον συνταξιούχο φαρμακοποιό Αγωνιστή της Δημοκρατίας ΔΗΜΗΤΡΗ ΧΡΙΣΤΟΥΛΑ που στις 4/4/2012 θυσιάστηκε στην Πλατεία Συντάγματος καλώντας το λαό να ξεσηκωθεί στους δυνάστες του.
Θα ακουστούν τραγούδια ΑΠΟ ΤΟΝ "ΕΠΙΤΑΦΙΟ" - "ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟΥ ΝΕΚΡΟΥ ΑΔΕΡΦΟΥ" -"ΕΠΙΦΑΝΙΑ"- "ΠΟΛΙΤΕΙΑ" και άλλα του ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ με κεντρικό τραγουδιστή τον ΤΑΚΗ ΚΩΝΤΑΝΤΑΚΟΠΟΥΛΟ και ολιγομελή Λαϊκή ορχήστρα.
Συμμετέχουν ο Ηθοποιός ΗΛΙΑΣ ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ , η Ηθοποιός ΜΑΝΙΑ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ , η Αντάρτισσα τραγουδίστρια ΝΑΤΑΣΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ - ΤΖΑΒΕΛΑ  , ο Ηθοποιός ΤΑΚΗΣ ΒΑΜΒΑΚΙΔΗΣ , o συγγραφέας - παραγωγός ραδιοφωνικών εκπομπών & βασικός εκφωνητής στο Πολυτεχνείο το 1973 ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ, η Ηθοποιός και σκηνοθέτης ΜΑΡΙΑ ΤΖΑΝΟΥΚΑΚΗ  & ο Κιθαρίστας Τραγουδοποιός  ΜΑΝΩΛΗΣ ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ .

*ΕΙΣΟΔΟΣ 10 ΕΥΡΩ με ποτο
(ΜΠΥΡΑ-ΡΑΚΙ-ΚΡΑΣΙ & ΜΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΜΕΖΕ)
ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ ΦΟΙΤΗΤΕΣ - ΑΝΕΡΓΟΥΣ (10 ευρω τα δύο άτομα) ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ !!!
* Oλα τα έσοδα για την κάλυψη των εξόδων και την ενίσχυση των δράσεων του συλλόγου μας

ΣΤΟ ΠΑΣ ΥΠΟΒΡΥΧΙΟ (Πολιτιστικό Στέκι) ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑΣ 34 ΑΘΗΝΑ (Πίσω από το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο - Πολυτεχνείο ) ΧΑΡΤΗΣ ΕΔΩ http://goo.gl/maps/WE4GR

το σημείωμα που μας άφησε :
«Η κατοχική κυβέρνηση Τσολάκογλου εκμηδένισε κυριολεκτικά τη δυνατότητα επιβίωσής μου που στηριζόταν σε μια αξιοπρεπή σύνταξη που επί 35 χρόνια εγώ μόνον (χωρίς ενίσχυση κράτους) πλήρωνα γι’ αυτήν.
Επειδή έχω μια ηλικία που δεν μου δίνει την ατομική δυνατότητα δυναμικής αντίδρασης (χωρίς βέβαια να αποκλείω αν ένας Έλληνας έπαιρνε το καλάσνικωφ, ο δεύτερος θα ήμουν εγώ), δεν βρίσκω άλλη λύση από ένα αξιοπρεπές τέλος, πριν αρχίσω να ψάχνω τα σκουπίδια για την διατροφή μου.
Πιστεύω πως οι νέοι χωρίς μέλλον κάποια μέρα θα πάρουν τα όπλα και στην πλατεία Συντάγματος θα κρεμάσουν ανάποδα τους εθνικούς προδότες, όπως έκαναν το 1945 οι Ιταλοί στον Μουσολίνι (Πιάτσα Πορέτο του Μιλάνου)».

Α Θ Α Ν Α Τ Ο Σ !!!!
--------------------------------------------------------------------------



ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΜΕ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΠΑΣ Υποβρυχιο ?
ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ....ΣΤ.ΒΙΚΤΩΡΙΑΣ
......................................................................
ΣΤΑΣΗ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ
ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ 022 054 224 622 Α7
ΤΡΟΛΕΙ 2 ..... 4 .... 3 .... 5 .. 11 .. 13 .. 15

ΠΕΔΙΟΝ ΑΡΕΩΣ
ΤΡΟΛΕΪ 14..15....18...19
Λεωφορεία 224 Α7 Β5
ΠΛΑΤ.ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ
Λεωφορεία 035 046 060

ΑΦΕΤΗΡΙΑ (ΈΞΩ ΑΠΟ ΤΟ Πας Υποβρυχιο πολιτιστικο στεκι)
ΤΡΟΛΕΪ 18 .. 19

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου