Welcome at Tsataki - ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ


Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013

Ο ΚΩΣΤΑΣ ΖΟΥΡΑΡΙΣ στο ΣΤΕΚΙ της ΣΠΙΘΑΣ - Σάββατο 14 Δεκεμβρίου στις 19.30 ( 7:30μ.μ.)

Το έργο και η ζωή του πολιτικού επιστήμονα και συγγραφέα, Κώστα Ζουράρι, θα παρουσιαστεί μέσα από το βιβλίο του Γιώργου Καλεάδη «Άξιον και δίκαιον»,
Παρουσία του συγγραφέα  
αλλά και του ΚΩΣΤΑ ΖΟΥΡΑΡΙ
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το 
Σάββατο 14 Δεκεμβρίου  στις 19.30 ( 7:30μ.μ.) 
 στο πολιτιστικό ΣΤΕΚΙ της ΣΠΙΘΑΣ ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑΣ 34 ΕΞΑΡΧΕΙΑ
( Πίσω από το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο - Πολυτεχνείο )
ΧΑΡΤΗΣ ΕΔΩ http://goo.gl/maps/WE4GR
τηλ. 211.2138662 – 6972531319 – 6980302045
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Ομιλητές : ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΑΝΤΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΖΟΥΡΑΡΙΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΛΕΑΔΗΣ

Το βιβλίο

Στο βιβλίο αυτό, η σκέψη ενός φιλοσόφου συμβαδίζει με τη δράση του μέσα στη ζωή, πράγμα που δεν συμβαίνει όμως συχνά παγκοσμίως. Μέσα από το έργο του Κώστα Ζουράρι, στο βιβλίο αυτό αναλύεται, το πώς και το γιατί ο καθηγητής, ο φιλόσοφος, ο διανοούμενος, ο Κώστας Ζουράρις, κατατάσσεται ως ένας από τους σκυταλοδρόμους στην ομάδα, η οποία διαχρονικά, -με πρώτο τον Όμηρο-, διαμόρφωσε και μεταφέρει την ταυτότητα του ελληνικού πολιτισμού, καθώς και τον τρόπο σκέψης και δράσης της δικής μας Ανατολής.

Ο Κώστας Ζουράρις, υποστηρίζει ο συγγραφέας του έργου και προσωπικός φίλος του φιλοσόφου, έχει εντοπίσει ένα χρόνιο κενό στην ελληνική παιδεία και γραμματεία, το οποίο, ελάχιστοι διανοούμενοι, έως τότε, προσπάθησαν να το καλύψουν. Σε αυτή την κατεύθυνση είναι ταγμένο όλο το φιλοσοφικό έργο του και η ανάλωση της προσπάθειάς του, εντός αυτού.

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα

Ο Γιώργος Καλεάδης γεννήθηκε στην Καβάλα. Είναι οικονομολόγος (Οικονομικό Τμήμα νυν Πανεπιστημίου Μακεδονίας) συγγραφέας και σύμβουλος επιχειρήσεων. Από το 1981 ζει και εργάζεται στη Θεσσαλονίκη. Επιμορφώθηκε με μακροχρόνια σεμινάρια στην επιχειρησιακή έρευνα και στο marketing. Έχει συνεργασθεί με ιδιωτικές σχολές, κολλέγια, δημόσια και ιδιωτικά ΙΕΚ, φοιτητικά και μαθητικά φροντιστήρια και με πολλές επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα. Ταυτοχρόνως, υπήρξε εισηγητής σε συνέδρια και forums.

Έργα του: Παραδόσεις Διοίκησης Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων, Παραδόσεις Πολιτικής Οικονομίας, Θέματα Management, Η Δυναμική των πωλήσεων, Πατρός Παϊσίου Αγίου Βίος, Αλβερτίνη.

ΠΑΤΑ ΝΑΙ στο FACEBOOK  https://www.facebook.com/events/1434259256786078/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου