Welcome at Tsataki - ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ


Παρασκευή, 28 Δεκεμβρίου 2012

VIDEO - Γεώργιος Κασιμάτης : Αν δεν φύγουμε από τα μνημόνια τα χάνουμε ΟΛΑ


Αποκαλυπτικός όπως πάντα ο Συνταγματολόγος Γεώργιος Κασιμάτης που με πείρα τόσων ετών μελέτης και διδαχής του συνταγματικού και διεθνούς δικαίου φώτισε για μιά ακόμα φορά τα  ψιλά γράμματα των δανειακών συμβάσεων - Μνημονίων.
Αυτό που συμβαίνει στην περίπτωση της πατρίδας μας δεν έχει προηγούμενο και είναι η πλήρη καταστροφή. Είναι τόσο γερές οι αλυσίδες που φόρεσαν στην πατρίδα μας με τα μνημόνια που η αντίσταση γίνετε πλέον καθήκον του καθενός μας , του κάθε Έλληνα που δεν θέλει να γίνει πρόβατο προς σφαγή.
Στο παρακάτω VIDEO  ολόκληρη η ομιλία του καθηγητή που πραγματοποιήθηκε στις 23 - 12 -2012 στην Κυψέλη με θέμα : " Ο ορυκτός και υποθαλάσσιος πλούτος της χώρας & τα μνημόνια "
 και την διοργάνωσε η Σπίθα 1ου διαμερίσματος Κέντρο Αθήνας στα πλαίσια της διαφώτισης των πολιτών ώστε με γνώση να παλέψουμε για την ανατροπή των μνημονίων , για την ΑΝΑΤΡΟΠΗ όλου του  υπάρχοντος πολιτικό-κομματικού κατεστημένου, με επίκεντρο τον ανεξάρτητο πολίτη, που

αισθάνεται την ανάγκη να αντιδράσει στο σημερινό αδιέξοδο και να συμβάλει με τις όποιες δυνάμεις του στην έξοδο της πατρίδας μας από την βαθιά κρίση στην οποία μας οδήγησε η διεθνής κρίση του καπιταλισμού και οι εξαρτημένοι από διεθνή κέντρα εξέχοντες πολιτικοί και οικονομικοί κύκλοι μαζί με το σύνολο του πολιτικού κόσμου, που συμμετείχε ενεργητικά ή παθητικά στον κατήφορο της δημόσιας ζωής από το 1974 έως σήμερα.

Στην περίπτωση μας δε, οι πρόσφατες αποκαλύψεις που έγιναν

(  VIDEO - ΟΛΌΚΛΗΡΗ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ μας ορυκτού πλούτου και η πολιτική πρόταση της ΣΠΙΘΑς από τον Μίκη Θεοδωράκη στις 7 -11 -2012

      ---       VIDEO - O Μίκης στον Παπαδάκη 8 -11 - 2012  

  -   Βοά ο διεθνής Τύπος για τα κοιτάσματα: "Η Ελλάδα μένει στο ευρώ λόγω πετρελαίων"


ποιός είπε οτι η ΕΛΛΑΔΑ δεν έχει φυσικό αέριο και πετρέλαιο ; ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ( Η OMIΛΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΑΝΤΩΝΗ ΦΩΣΚΟΛΟΥ (ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΝΑΔΑ)


 από τον Μίκη Θεοδωράκη και  την επιστημονική ομάδα που συνεργάστηκε με το ΚΑΠ - ΣΠΙΘΑ για την ύπαρξη αμύθητων κοιτασμάτων φυσικού αερίου - πετρελαίων ΔΊΝΕΙ ΣΤΟΝ ΑΓΏΝΑ ΜΑς ΕΛΠΊΔΑ χειροπιαστή ότι αυτός ο αγώνας δεν είναι μάταιος ή ουτοπικός.

 Αυτός ο αγώνας θα έχει ευτυχή κατάληξη γιατί βγαίνοντας από τα μνημόνια έχουμε να αξιοποιήσουμε τόσο πλούτο που η χώρα μας μπορεί να γίνει ακόμα και υπερδύναμη σε όλους τους τομείς.
Η έκφραση "δεν θα μας αφήσουν " χρειάζεται να σβηστεί από το λεξιλόγιό μας γιατί εμείς, οι Ανεξάρτητοι  ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ πολίτες - οι ΣΠΙΘΙΤΕΣ και οι ΣΠΙΘΙΤΡΙΕΣ έχουμε αποφασίσει και ορκιστεί να δώσουμε και το αίμα μας για την απελευθέρωση της πατρίδας μας.

ΤΑΝ Η ΕΠΙ ΤΑΣΑυτό το video  είναι το πρώτο μέρος  . Θα  ακολουθήσει και το video  με την συζήτηση που έγινε και που έχει και αυτή μεγάλο ενδιαφέρον.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Γεώργιο Κασιμάτη για την τιμή που μας έκανε να βρεθεί μαζί μας  στην Κυψέλη και να μας διαφωτίσει. Υποσχόμαστε να διοργανώσουμε γρήγορα ομιλίες και σε άλλες περιοχές της Αθήνας ώστε να μάθουν ΟΛΟΙ  για αυτά που συνέβησαν και συμβαίνουν πίσω από την πλάτη μας.

Επιπλέον διαβάστε και πάλι το άρθρο του Κου καθηγητή :
ΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΔΕΣΜΑ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΛΥΣΗ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου