Welcome at Tsataki - ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ


Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

"Φέρτε μας τα ΜΑΤ να ακούσουμε ΝΤΑΛΑΡΑ" - Γιούχαραν τον Νταλάρα σε συναυλία στη Νίκαια!

Συναυλίες αλληλεγγύης στις γειτονιές της Αθήνας και του Πειραιά ετοίμαζε καιρό τώρα ο Γιώργος Νταλάρας. Και η αρχή έγινε χτες στη Νίκαια. Έλα όμως που οι απόψεις του καλλιτέχνη περί μνημονίου κάθε άλλο παρά αλληλεγγύη στον συνάνθρωπο φανερώνουν…


Το τί έγινε στη συναυλία δεν περιγράφεται. Μια μεγάλη ομάδα ανθρώπων γιούχαραν με μανία τον καλλιτέχνη, έβριζαν, τον ειρωνευόταν για την οικονομική επιφάνειά του και για το ότι συμφωνεί με το μνημόνιο.


Σύμφωνα με πληροφορίες ακόμη κι όταν παρενέβησαν άτομα της
παραγωγής οι κραυγές αγανάκτησης δεν σταμάτησαν με αποτέλεσμα να διακοπεί κάποιες φορές η συναυλία. Και δεν κατάφεραν κάτι καθώς δεν ήταν οργανωμένη ομάδα αλλά οι αντιδράσεις ακουγόταν από διάφορα σημεία του σταδίου.


Ο ίδιος ο καλλιτέχνης μιλώντας από το μικρόφωνο είπε «Εδώ ήρθαμε για τα τραγούδια μας και όχι για να κάνουμε πολιτική. Ωστόσο δημοκρατία έχουμε και μπορείτε να λέτε ότι θέλετε» και τότε ήταν που έγινε πανζουρλισμός καθώς μεγάλοι σε ηλικία άνθρωποι του απάντησαν: «Πώς μπορείς εσύ να τραγουδάς την φτώχεια που έχει εξασφαλίσει τόσο την δική σου ζωή όσο και των δισέγγονων σου»


Φωνή λαού, οργή θεού.


δείτε την άποψη του Νταλάρα για την Εθνική Κυριαρχία >> http://tsataki.blogspot.com/2012/02/blog-post.html

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΈΠΑΘΕ ΣΤΟ ΗΛΙΟΝ >>>  (VIDEO) ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ , ΚΑΦΕΔΕΣ , ΚΑΡΕΚΛΕΣ , ΚΑΙ ΓΙΟΥΧΑ στον ΝΤΑΛΑΡΑ >>> http://tsataki.blogspot.com/2012/03/video.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου