Welcome at Tsataki - ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ


Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ (ΤΙ είπε ο Μίκης Θεοδωράκης και οι Σπιθιστές στην Κρήτη στις 26/3/2011 στην πρωινή συνάντηση που είχαν όλοι μαζί ) ήχητικό ντοκουμέντο


Το Σαββάτο 26-03-2011, στις 10.00 το πρωί στο Ηράκλειο της Κρήτης , είχαν κληθεί οι Εκπρόσωποι των εγγεγραμμένων Σπιθών, σε μια συνάντηση με τον Μίκη Θεοδωράκη.
Έγινε μία ΣΠΙΘΙΣΤΙΚΗ κουβέντα σε ένα ενωτικό κλίμα και με πρωτόγνωρες για την Ελλάδα διαδικασίες αμεσοδημοκρατικές  όπου ο Μίκης σαν πατέρας αλλά και σαν ένας γνήσιος ελεύθερος  ΈΛΛΗΝΑΣ  με αμεσότητα και χωρίς τον ξύλινο πολιτικό λόγο που έχουμε συνηθίσει από τους  πολιτικούς που μας έφεραν σε αυτή την εξαρτημένη κατάσταση μίλησε για όλους και για όλα.

Πήραν δε τον λόγο πολλοί σπιθιστές - στριες και αναφέρθηκαν σε πολλά θέματα και έγινε μια ανταλλαγή απόψεων και ένας διάλογος που δείχνει ότι... ... η "ΣΠΙΘΑ " είναι η κίνηση που ενώνει την ΕΛΛΑΔΑ και φέρνει τον ανεξάρτητο πολίτη στο κέντρο μακρυά από τα διχαστικά διλήμματα του παρελθόντος και τις νοοτροπίες του βαθύ κομματισμού.


εξασφαλίσαμε  ήχο από την συνάντηση αυτή

και σας το παρουσιάζουμε σε πρώτη μετάδοση 
και περιμένουμε και την εικόνα που θα την αναρτήσει ο Μίκης  στην επίσημη σελίδα της κίνησης που είναι ΕΔΩ >> http://www.mikis-theodorakis-kinisi-anexartiton-politon.gr/


 
 ΠΑΤΑ PLAY στο μικρό παραθυράκι από κάτω για να ακούσεις όλη την κουβέντα   


1 από 6



2 από 6


3 από 6

4 από 6

5 από 6


6 από 6

Σπίθα σημαίνει
Ελλάδα Ενωμένη
υπάρχει πιθανότητα να κολλάει αναλόγως την σύνδεση που έχει κάποιος
περιμένουμε λίγο και το τραβάμε προς τα πίσω για να του αφήσουμε περιθώριο να γεμίσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου